Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PMB: S-a finalizat regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din București pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro

PMB: S-a finalizat regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din București pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro

Un articol de: - 02 Mai 2018, 13:57
PMB: S-a finalizat regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din București pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro Eveniment

S-a finalizat regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din Bucuresti pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale (ASSMB) institutie aflata in subordinea Primariei Capitalei, a finalizat regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din Bucuresti pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, program  initiat de Primarul General, Gabriela Firea, si aprobat de catre CGMB in luna martie a acestui an.

Proiectul se va derula incepand cu data de 4 iunie 2018, in farmacii si in unitati sanitare specializate in FIV, care, conform regulamentului, indeplinesc criteriile de eligibilitate.

Regulamentul va fi postat joi, 3 mai, pe site-ul ASSMB, (www.assmb.ro, la sectiunea Proiect FIV) si va putea fi consultat atat de catre cuplurile interesate de acest program, cat si de farmacii si unitati medicale specializate in FIV.

In ceea ce priveste criteriile de eligibilitate, reamintim ca vor beneficia de acest ajutor financiar cuplurile care au indicatie medicala pentru FIV,  varsta partenerei fiind intre 24-45 de ani, restul detaliilor vor putea fi consultate in regulamentul complet ce va fi postat pe site.

Sprijinul financiar acordat este de 13.800 lei/cuplu/solicitare si se acorda sub forma de 2 vouchere pentru fiecare solicitare.

Voucherele se vor acorda simultan, dupa cum urmeaza:

Etapa 1-Voucher medicamente - pentru tratamentul de stimulare  se va acorda un  voucher in valoare de 4.600 lei;

Etapa 2 – Voucher proceduri medicale - pentru interventia medicala specifica se va acorda un voucher in valoare de 9.200 lei.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Toate etapele acestui proiect se vor desfasura complet transparent, ASSMB afisand, atat la sediul din str. Sfânta Ecaterina, nr. 3, sector 4, București, precum și pe pagina web proprie, toate datele statistice ale proiectului (numarul dosarelor depuse, numarul celor aprobate, dosarele incluse in lista de asteptare; numărul de proceduri de fertilizare in vitro efectuate etc.).

De asemenea, lista cu unitatile sanitare specializate in FIV si farmaciile eligibile va fi afisata pe site-ul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale: www.assmb.ro, pe site-ul operatorului economic-emitent de vouchere (care va fi anuntat), precum si pe site-urile unitatilor sanitare si ale farmaciilor care vor face parte din proiect.

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti