Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PNL a demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte (VIDEO)

PNL a demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 10 Aug 2019, 11:19
Eveniment

Sâmbătă, 10 august, liderii PNL au demarat în Piaţa Universităţii campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale pentru un al doilea mandat de şef al statului.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, secretarul general Robert Sighartău, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, şi liderii de sectoare.

Cu această ocazie, Ludovic Orban a subliniat că zeci de mii de membri şi susţinători ai PNL se vor implica în această campanie deoarece realegerea lui Klaus Iohannis este fundamentală pentru o Românie puternică, normală şi apreciată în lume.

"Îl susţinem pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcţională, o Românie respectată, apreciată în lume. Susţinem candidatura preşedintelui Iohannis pentru că noi considerăm că realegerea preşedintelui României este temelia pe care putem clădi trainic o Românie în care fiecare român să vrea să trăiască, în care România să fie o casă în care fiecare român să se simtă cu adevărat acasă, să fie respectat. Drepturile şi libertăţile fundamentale care există în toate societăţile democratice, să devină fapt pentru români şi fiecare român să se simtă protejat, susţinut de instituţiile statului, care trebuie să revină la dispoziţia cetăţenilor români şi să nu mai servească clientele de partid", a afirmat Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a făcut referire la evenimentele din 10 august de acum un an.

"Acum un an, România a trecut printr-una dintre cele mai grele zile din istoria ei post-decembristă. Iată că acum, un triumf al democraţiei după perioade extrem de critice pentru această ţară, când părea că totul ia sfârşit, că derapajul este iminent şi nu mai poate fi oprit, putem să ne gândim la viitor cu speranţa că românii vor rămâne acasă, că românii nu vor fi nevoiţi să plece 200 pe zi din această ţară şi cu gândul şi cu speranţa că în cele din urmă vom afla ce s-a întâmplat cu adevărat pe 10 august şi cine sunt vinovaţii, care nu au plătit până în acest moment", a spus Bogdan.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Klaus Iohannis,   Ludovic Orban,   Rares Bogdan
 
 
 
Loading...