Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Poliția Capitalei a prezentat măsurile pentru weekendul de Florii. Va fi verificat și modul în care sunt transportate, depozitate și comercializate produsele alimentare, în special cele din pește (VIDEO)

Poliția Capitalei a prezentat măsurile pentru weekendul de Florii. Va fi verificat și modul în care sunt transportate, depozitate și comercializate produsele alimentare, în special cele din pește (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 23 Apr 2021, 12:15
Poliția Capitalei a prezentat măsurile pentru weekendul de Florii. Va fi verificat și modul în care sunt transportate, depozitate și comercializate produsele alimentare, în special cele din pește (VIDEO) foto: Pixabay Eveniment

Oamenii legii vor efectua atât verificări privind respectarea măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, cât și privind modul în care sunt transportate, depozitate și comercializate produsele alimentare, în special cele din pește, care sunt foarte căutate în această perioadă, a precizat inspectorul principal de poliție Dragoș-Ciprian Romănescu, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în conferința de presă privind strategia autorităților pentru weekendul de Florii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Poliția Capitalei, prin vocea purtătorului de cuvânt Dragoș-Ciprian Romănescu, despre măsurile pentru weekendul de Florii

 

„Pe lângă verificările privind respectarea legislației privind prevenirea și combaterea virusului COVID-19, verificări vor fi efectuate și pentru modul în care sunt transportate, depozitate și comercializate produsele alimentare, în special produsele din pește și din carne de pește, produse foarte căutate în această perioadă. Aș dori să amintesc faptul că Poliția Capitalei va acționa cu efective și în zonele lăcașurilor de cult și a cimitirelor, dar și în zonele de agrement, cum ar fi zonele destinate efectuării picnicurilor sau grătarelor. Aici amintim Pădurea Băneasa, zona Lacului Morii, zona Lacului Văcărești. Polițiștii vor fi prezenți în astfel de locații. Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului”, a declarat Ciprian Romănescu.

Purtătorul de cuvânt al DGMB a amintit că, „potrivit legislației în vigoare, nu este permisă formarea grupurilor de șase persoane care nu aparțin aceleiași familii”, iar „nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă de la 500, la 2.500 de lei”.

„Aș dori să mai adaug faptul că ne așteptăm la valori ridicate de trafic, mai ales astăzi, spre ieșirea din Capitală. Avem polițiști rutieri care vor fi prezenți pe principalele artere, pe principalele rute care duc spre de zona de mare, zona de munte. De asemenea, duminică, ne așteptăm ca valorile să fie ridicate pe intrare”, a mai spus oficialul.

El a vorbit și despre faptul că astăzi, în Capitală, programul magazinelor este prelungit până la ora 20.

„Aș mai dori să aduc aminte faptul că astăzi programul este prelungit pentru operatorii economici. Mai exact, bucureștenii pot să facă cumpărături și după ora 18, până la ora 20. Dacă vinerea trecută, spre exemplu, aveau posibilitatea să facă cumpărături până la ora 18, astăzi este o excepție și pot să își desfășoare cumpărăturile și după ora 18, până la ora 20”, a afirmat Dragoș-Ciprian Romănescu, purtătorul de cuvânt al DGMB.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Politia Capitalei,   Florii 2021