Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Poliția Capitalei se mută din sediul de pe Calea Victoriei, clădirea urmând să intre în renovări

Poliția Capitalei se mută din sediul de pe Calea Victoriei, clădirea urmând să intre în renovări

Un articol de: - 30 Aug 2012, 15:58
Poliția Capitalei se mută din sediul de pe Calea Victoriei, clădirea urmând să intre în renovări Foto: ziare-pe-net.ro Eveniment

Poliția Capitalei se va muta în sediul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), întrucât clădirea de pe Calea Victoriei trebuie să intre în renovări, anunță instituția.

Astfel, noul sediul al se află pe strada Beldiman, foarte aproape de locația actuală.

Decizia legata de mutare a fost luată ca urmare a lucrărilor de consolidare și modernizare a sediului de pe Calea Victoriei.

Personalul, mobilierul și aparatura de specialitate vor fi mutate, pe rand, în sediul DGIPI.

"Cadrele vor fi mutate, pe rând, în funcție de cum vor avansa lucrările. Muncitorii vor consolida clădirea pe bucăți, în așa fel incat, imediat ce o parte este gata, politiștii care lucrau acolo să fie aduși înapoi, iar locul lor in sediul provizoriu să fie luat de un alt grup", informează Poliția Capitalei.

Totodată, se ia în calcul și varianta ca o parte dintre politiștii care trebuie mutați să ajungă într-un corp de clădire al sediului Poliței de Frontieră din bulevardul Timișoara.

Sediul Poliției Capitalei de pe Calea Victoriei a fost construit în 1935. Lucrarile au demarat în 2008, iar costurile totale ale renovării au fost stabilite la 48.605.243 de lei, fara TVA.

Citeşte mai multe despre:   Politia Capitalei,   Stiri Bucuresti