Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Poliția Locală Sector 4 a sancționat mai mulți tineri care nu au respectat ordonanța militară: Aceștia au ieșit din casă și au intrat ilegal pe un teren de sport rupând sigiliul de la poartă

Poliția Locală Sector 4 a sancționat mai mulți tineri care nu au respectat ordonanța militară: Aceștia au ieșit din casă și au intrat ilegal pe un teren de sport rupând sigiliul de la poartă

Un articol de: George Lupu - 29 Mar 2020, 13:47
Poliția Locală Sector 4 a sancționat mai mulți tineri care nu au respectat ordonanța militară: Aceștia au ieșit din casă și au intrat ilegal pe un teren de sport rupând sigiliul de la poartă Eveniment

Poliția locală Sector 4 anunță că a aplicat amenzi în valoare de 30.000 persoanelor care în ultimele 24 de ore nu au respectat prevederile Ordonanței militare.

Cele mai multe sau fost acordate tinerilor care au ieșit la plimbare încălcând astfel ordonanța, tineri  care susțin că nu au de ce să stea în casă, pentru că boala nu îi poate afecta în niciun fel. 

 Poliția Locală Sector 4 precizează că a sancționat duminică mai mulți tineri care nu au respectat ordonanța militară emisă de Guvernul României.

Aceștia au ieșit din casă și au intrat ilegal pe un teren de sport rupând sigiliul de la poartă, pus de autoritățile locale. Tinerii au fost sancționați potrivit legii.

Toate parcurile din Sectorul 4 sunt închise încă de acum 9 zile. Poliția Locală acționează zilnic cu 26 de echipaje pe timp de zi și 15 echipaje pe timp de noapte.

De asemenea, Primăria Sectorului 4 a făcut mai multe plângeri penale oamenilor aflați în autoizolare, care au solicitat asistență și alimente la domiciliu, deși nu aveau nevoie. Altfel spus, au pus pe drumuri angajații primăriei, deși nu aveau nevoie urgentă de ajutor.