Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Poliţia Locală Vaslui, anchetată de procurorii DNA pentru consum nejustificat de benzină

Poliţia Locală Vaslui, anchetată de procurorii DNA pentru consum nejustificat de benzină

Un articol de: - 05 Mai 2011, 14:20
Poliţia Locală Vaslui, anchetată de procurorii DNA pentru consum nejustificat de benzină Foto: radiotecuci.ro Eveniment

Procurorii DNA au declanşat o acnhetă la Poliţia Locală Vaslui, după ce au primit o sesizare, potrivit căreia maşinile poliţiştilor din subordinea primăriei vasluiene, consumă o cantitate mult prea mare de combustibil, relatează Mediafax.

Instituţia ar fi consumat în ultimul an peste 50 de tone de benzină, cantitatea fiind considerată drept nejustificat de mare. Printre cei audiaţi de procurorii DNA Iaşi se numără şi şeful Poliţiei Locale Vaslui, Laurenţiu Turbatu.

Totodată, conducerea Poliţiei Locale Vaslui este acuzată că nu ar fi organizat licitaţie pentru achiziţia uniformelor instituţiei.

"Ancheta este începută, însă la acest moment nu putem oferi informaţii suplimentare", a afirmat purtătorul de cuvânt al DNA Iaşi, Luminiţa Merişescu.

De asemenea, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a confirmat faptul că există o anchetă a procurorilor DNA Iaşi la Poliţia Locală.

“Au fost interogaţi şeful Poliţiei Locale şi o parte dintre şoferi, ei fiind chemaţi de către DNA la Iaşi unde au prezentat inclusiv documente. Să vedem în final ce va fi, dar cred că se va da neînceperea urmăririi penale din ce cunosc eu şi din ce documente mi-au fost prezentate şi mie", a spus Vasile Pavăl.

Citeşte mai multe despre:   DNA,   benzina,   consum