Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un şef din Poliţia Română pregăteşte pe bani buni experţi-poligraf pe care tot el decide apoi dacă în angajează

Un şef din Poliţia Română pregăteşte pe bani buni experţi-poligraf pe care tot el decide apoi dacă în angajează

Un articol de: - 02 Apr 2018, 12:15
Un şef din Poliţia Română pregăteşte pe bani buni experţi-poligraf pe care tot el decide apoi dacă în angajează Foto: expertpoligraf.ro Eveniment

Caz incredibil la vârful Poliţie Române! Şeful Laboratorul de Psihologie Criminalistică din Poliția Capitalei, Csaba Kiss, şi-a făcut o fabrică de experți-poligraf, acei oameni care interpretează rezultatele detectoarelor de minciuni. Astfel, acesta pregăteşte oameni pentru acest domeniu, iar apoi tot el ia decizia dacă îi angajează sau nu în laboratorul pe care îl conduce.

"Practic, pentru a lucra în subordinea sa, psihologii care vor folosi aparatul poligraf în Poliție sunt îndrumaţi mai întâi să urmeze cursuri de specializare şi să obțină atestat de liberă practică chiar de la viitorul lor şef. Toată operațiunea costă cel puțin 14.000 de lei. Cu chitanță", arată jurnaliştii de la Recorder.

Întrebat de jurnalişti despre acest caz ce pare a fi un conflict de interese, Csaba Kiss a răspuns agresiv.

"Nu e niciun conflict de interese, domnule dragă! Nu ştiu cine eşti şi nici cine te pune pe dumneata să mă întrebi, dar cel care te-a pus este un idiot şi un cretin", le-a răspuns poliţistul celor de la Recorder.

Citeşte mai multe despre:   Politia Romana