Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Polițist XXL: Marian Godină, declarat INAPT de către Academia de Poliție pe motiv că e OBEZ! Mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, milițian, nesimțit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni până acum

Polițist XXL: Marian Godină, declarat INAPT de către Academia de Poliție pe motiv că e OBEZ! Mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, milițian, nesimțit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni până acum

Un articol de: - 29 Mai 2017, 21:54
Polițist XXL: Marian Godină, declarat INAPT de către Academia de Poliție pe motiv că e OBEZ! Mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, milițian, nesimțit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni până acum Eveniment

"Am aflat că la 1.77 m și 85 kg sunt obez și nu sunt apt să devin polițist. Era un fel de ești inapt să devii polițist, deși ești polițist", povestește polițistul brașovean Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

Cel mai haios și îndrăgit polițist din România scrie cum a decis să dea din nou examen de admitere la Academia de Poliție A.I. Cuza, la forma de învățământ cu frecvență redusă, "la care pot participa agenții de poliție care îndeplinesc unele condiții și care vor să devină ofițeri".

Godină povestește cum a susținut proba sportivă, "de care am trecut cu brio", iar apoi s-a dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicală. Pe lângă lista lungă de analize și examene medicale, pentru început a fost măsurat și cântărit. "Am aflat cu ocazia asta că sunt obez și, astfel, nu sunt apt să devin polițist. (paradoxul e că sunt deja)", spune Godină.

Iată postarea integrală a simpaticului polițist XXL:

"Anul asta m-am decis să dau din nou examen de admitere la Academia de Poliție A.I. Cuza, la forma de învățământ frecvență redusă, la care pot participa agenții de poliție care îndeplinesc unele condiții și care vor să devină ofițeri, asta în cazul în care sunt admiși, iar apoi și termină cei 3 ani de academie.

Azi am susținut proba sportivă de care am trecut cu brio, iar apoi m-am dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicală. Pe lângă lista lungă de analize și examene medicale, am început prin a fi măsurat și cântărit. Am aflat cu ocazia asta că la 1.77 m și 85 kg sunt obez și, astfel, nu sunt apt să devin polițist. (paradoxul e ca sunt deja)

Fiind dezbrăcat în chiloți, am întrebat medicul dacă îi par obez, însă mi-a spus că asta e, trebuie să se ia după tabel, așa că mă trimite să îmi fac niște analize suplimentare la un endocrinolog care va trebui să ateste faptul că glanda mea tiroidă e în regulă și că nu sunt obez. Mă întreb ce se întâmpla dacă picam azi proba sportivă. Era un fel de "ești inapt să devii polițist, deși ești polițist". Cred că era normal să mă dea afară.

Dar dacă n-am să pot demonstra că fac sport, că acel tabel nu mi se poate aplica și că nu sunt obez, ce se va întâmpla? O să pot rămâne polițist, deși voi fi inapt să particip la un examen pentru a deveni ofițer?

Nu știu dacă e de râs sau de plâns, cert e că mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, milițian, nesimțit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni până acum. "
- își încheie Godină postarea, dulce-amar...

 

Citeşte mai multe despre:   Marian Godina