Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Polițiștii buzoieni au făcut mai multe percheziții la ateliere de dezmembrări auto: Au fost indisponibilizate 80 mașini fără documente

Polițiștii buzoieni au făcut mai multe percheziții la ateliere de dezmembrări auto: Au fost indisponibilizate 80 mașini fără documente

Un articol de: - 09 Aug 2013, 17:17
Polițiștii buzoieni au făcut mai multe percheziții la ateliere de dezmembrări auto: Au fost indisponibilizate 80 mașini fără documente Foto: gazetabuzoiana.ro Eveniment

Polițiștii buzoieni, împreună cu reprezentanţi ai RAR şi Gărzii de Mediu au făcut, vineri, percheziții la ateliere de dezmembrări auto, precum și la sediile unor societăți comerciale. Potrivit Mediafax, 80 de malini fără documente au fost indisponibilizate.

Comisarul șef Florina Crucianu de la Poliția Județeană Buzău a declarat că existau indicii că la sediile unor societăţi comerciale, precum şi la locuinţele unor persoane fizice, dar şi la două ateliere de dezmembrări auto se desfășoară activități ilegale.

"Acţiunea a fost efectuată în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Buzău şi s-a desfăşurat pentru probarea activităţii infracţionale a cinci agenţi economici şi persoane fizice, suspectaţi că desfăşoară activităţi neautorizate de valorificare a subansamblurilor şi pieselor provenite din dezmembrări auto. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor DIPI. În cadrul acţiunii, poliţiştii au inventariat stocurile de subansambluri şi piese auto existente şi au ridicat documente de evidenţă contabilă, precum şi înscrisuri extracontabile privind actele de comerţ cu astfel de produse", a declarat Crucianu.

Respectarea prevederilor legale în privința autorizării de funcționare și obligațiile de conformitate a fost urmărită de inspectorii RAR și de la Garda de Mediu.

"În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 50.000 de lei şi au fost indisponibilizate 82 de autovehicule, aflate în diverse faze de dezmembrare, pentru care nu se deţineau documente de provenienţă, urmând a fi dispuse măsuri legale la finalizarea cercetărilor" , a mai spus comisarul șef.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Buzau,   perchezitii