Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Polițiștii îi răspund lui Niculae Bădălău, după ce acesta i-a făcut leneși și a spus că iau salariul degeaba: 'Are dreptate. Sutele de șefi, sprijiniți politic de colegii lui de partid, chiar au burți și sunt foarte leneși'

Polițiștii îi răspund lui Niculae Bădălău, după ce acesta i-a făcut leneși și a spus că iau salariul degeaba: 'Are dreptate. Sutele de șefi, sprijiniți politic de colegii lui de partid, chiar au burți și sunt foarte leneși'

Un articol de: Redacția B1.ro - 27 Sep 2019, 23:57
Polițiștii îi răspund lui Niculae Bădălău, după ce acesta i-a făcut leneși și a spus că iau salariul degeaba: 'Are dreptate. Sutele de șefi, sprijiniți politic de colegii lui de partid, chiar au burți și sunt foarte leneși' Eveniment

Polițiștii din sindicatul EUROPOL îi dau o replică lui Niculae Bădălău, după ce acesta a spus despre ei că sunt "leneşi" şi "aroganţi", ”au burți” și „iau salariu degeaba”. Într-un comunicat de presă, reprezentanții sindicatului au susținut că Bădălău are dreptate, pentru că ”sutele de șefi, sprijiniți politic tocmai de colegii de partid al acestuia” corespund descrierii făcute de social-democrat. 

„Senatorul Bădălău are dreptate! Sunt leneși și cu burtă. Am asistat cu toții la reacția penibilă a unui politician/senator/ministru al României, care a refulat într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, afirmând că „polițiștii fac burtă”, „sunt leneși” și „iau salariu degeaba”. Acum, dacă este să fim sinceri cu noi, domnul Bădălău chiar are dreptate. Sutele de șefi, sprijiniți politic tocmai de colegii de partid al acestuia, promovați prin „împuterniciri” pe funcții importante la nivelul unităților de poliție, chiar au burți și sunt foarte leneși”, se arată în comunicatul de presă al sindicatului EUROPOL, citat de Știripesurse.ro. 

Totodată, polițiștii susțin că unul dintre cei mai leneși oameni din Ministerul de Interne este Carmen Dan, „care a petrecut 2 ani jumate la minister, de parcă ar fi petrecut vacanța de vară, ca atunci când era secretară de școală”.

De asemenea, polițiștii îl invită pe Bădălău să numere dosarele penale, petițiile, planurile de măsuri și celelalte 30 de sarcini pe care un polițist este nevoit să le îndeplinească în opt ore. 

„Și poate așa, veți înțelege că noi polițiștii, chiar suntem eficienți la salariile și condițiile pe care politicienii ni le asigură”, îi mai transmit sindicaliștii lui Niculae Bădălău. 
 

Citeşte mai multe despre:   Nicuale Badalau,   Europol