Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Polițistul lovit de afaceristul turc nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire

Polițistul lovit de afaceristul turc nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire

Un articol de: B1 TV - 30 Aug 2015, 13:18
Polițistul lovit de afaceristul turc nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire Foto: ziuanews.ro Eveniment
Poliţistul Gheorghe Ionescu care a căzut victimă accidentului rutier provocat de afaceristul turc Abdulah Ataș nu ar fi avut nicio şansă să trăiască, informează B1 TV.  Este descoperirea pe care au făcut-o medicii legişti la autopsie. Specialiştii au observat că leziunile suferite de agent au fost atât de severe, încât acesta nu avea cum să fie salvat de medici, notează jurnaliştii de la Libertatea.

Raportul medicolegal al necropsiei poliţistului de la "Rutieră", avansat post-mortem la gradul de subinspector, este departe de a fi finalizat. La autopsie însă, legiştii au descoperit mai multe răni care arătau clar că agentul nu ar fi avut nicio şansă să trăiască, în pofida oricărei intervenţii medicale.

”Victima a suferit grave leziuni în mai multe zone ale corpului. Cap, abdomen, torace. Insuficienţa funcţională multiplă a organelor a depăşit cu mult capacitatea organismului de a mai lupta, dar şi posibilităţile medicale de a-l salva. Rănile au fost atât de grave, încât au anihilat orice procedură care ar fi putut să-l readucă în simţiri. Cu alte cuvinte, poliţistul a fost condamnat la moarte din momentul în care a fost izbit de autoturism şi proiectat pe caldarâm", a declarat o sursă medicală. În aceste condiţii, testele medicale continuă.

"Am luat probe pentru examenele histopatologice din ţesuturile tuturor organelor interne. Fireşte, am recoltat probe şi din cap, zona cea mai afectată. Urmează să le studiem. Aşa vom afla starea exactă a organelor afectate. Vom şti cum s-au distrus şi de ce au cedat.", a mai afirmat sursă medicală.

În noaptea de 1 spre 2 august, polististul Gheorghe Ionescu a fost lovit în plin cu maşina de către milionarul turc Abdulah Ataş în timp ce era în misiune. Ataş, supranumit Sultanul Veiozelor, nu a oprit în timpul unui control de rutină. Nu a frânat nici când a văzut că poliţistul e pe capotă. L-a târât aşa 350 de metri. Polițistul a murit pe 21 august și a fost înmormântat două zile mai târziu la cimitirul Ghencea cu onoruri militare.