Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Poliţistul-pedofil" a fost dat în judecată de fostul său şef care a fost suspendat din Poliţie ca urmare a scandalului (VIDEO)

"Poliţistul-pedofil" a fost dat în judecată de fostul său şef care a fost suspendat din Poliţie ca urmare a scandalului (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Iun 2018, 08:24
"Poliţistul-pedofil" a fost dat în judecată de fostul său şef care a fost suspendat din Poliţie ca urmare a scandalului (VIDEO) Eveniment

Comisarul şef Rene Emanuel Vornicu, suspendat din poliţie după izbucnirea scandalului poliţistului pedofil, l-a acţionat în instanţă pe fostul subaltern Eugen Stan. 

Comisarul cere ca cel care i-a fost şi şofer să fie găsit vinovat şi cere şi despăgubiri. Cei doi, foşti buni prieteni, vor sta faţă în faţă în instanţă pe 3 iulie.

Eugen Stan i-a fost şofer ani la rând şi, potrivit presei, îl cunoştea pe acesta mai bine decât oricine altcineva şi avea încredere în el, luându-l la toate evenimentele, i-a deschis un proces acestuia, pentru a-l înfunda şi mai tare, scrie Spynews.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Comisarul Vornicu a fost suspendat din Poliţia Română odată cu izbucnirea scandalul poliţistului pedofil.

"Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

Precizăm că, verificările sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.

Reamintim că Eugen Stan a fost arestat după ce a agresat sexual doi minori într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată 18 agresiuni sexuale, fiind acuzate pentru mai multe fapte care până atunci aveau suspect necunoscut.
 Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației