Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ponta, atac la Adrian Sârbu: Trustul său de presă este la fel de evazionist ca cei de la Lukoil (VIDEO)

Ponta, atac la Adrian Sârbu: Trustul său de presă este la fel de evazionist ca cei de la Lukoil (VIDEO)

Un articol de: - 08 Oct 2014, 11:46
Ponta, atac la Adrian Sârbu: Trustul său de presă este la fel de evazionist ca cei de la Lukoil (VIDEO) Eveniment

Premierul Victor Ponta a lansat, miercuri, un atac în direcția lui Adrian Sârbu și a trustului de presă pe care acesta îl conduce, spunând că sunt la fel de evazioniști ca și cei de la Lukoil.

”Mă deranjează că ceea ce trebuie să facă orice prim-ministru responsabil de români s-a transformat, prin campania deșănțată a domnului Sârbu și a trustului său de presă care de altfel e la fel de evazionist ca cei de la Lukoil, doar că dânsul are presă, s-a transformat într-o chestiune politică”, a spus Victor Ponta.

Acesta a făcut acest comentariu încercând să explice de ce a atacat la începutul săptămânii procurorii care au pus sechestru la rafinăria Petrotel-Lukoil.

”În primul rând, susțin activitatea de combatere a evaziunii fiscale și de recuperare a prejudiciior și din acest punct de vedere orice companie trebuie să plătească. Doi, am fost procuror și îi întreb pe procurori. Actul de justiție penală este un act chirurgical, nu dai cu bomba nucleară, omori pe toată lumea în jur și sigur îl omori și pe cel vinovat. Mă bucur foarte tare și încurajez justiția din România ca în mod eficient și independent să îi sancționeze pe cei care fac evaziune fiscală și să recuperăm prejudiciu”, a continuat premierul.

Acesta a explicat că cei 3.500 de angajați de la Lukoil sunt în grija sa.

”Trei, sunt prim-ministru și dacă voi deveni președinte - am aceeași responsbailitate față de cetățenii României. 3.500 de angajați sunt cetățeni români, 3.500 de oameni care trebuie să-și ia salariile vineri și eu de acei 3.500 de români, că lucrează la orice firmă, eu trebuie să am grijă. Patru, cât sunt prim-ministru, o companie petrolieră, oricare este ea, plătește lunar la bugetul central 100 milioane de dolari. Deci orice companie petrolieră care își încetează activitatea înseamnă o gaură la buget de 100 milioane de dolari lunar, bani de care am nevoie pentru școli, spitale”, a mai adăugat Ponta.

Victor Ponta, atac la Adrian Sârbu și la trustul acestuia de presă


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Adrian Sarbu,   evaziune,   Lukoil