Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ponta: Legea salarizării bugetarilor va fi gata în octombrie. Nu va fi perfectă. Ca la Codul fiscal, vor mai fi discuții, putem să ajustăm, dar important e că cineva face și ceilalți ne critică (VIDEO)

Ponta: Legea salarizării bugetarilor va fi gata în octombrie. Nu va fi perfectă. Ca la Codul fiscal, vor mai fi discuții, putem să ajustăm, dar important e că cineva face și ceilalți ne critică (VIDEO)

Un articol de: - 28 Sep 2015, 14:42
Ponta: Legea salarizării bugetarilor va fi gata în octombrie. Nu va fi perfectă. Ca la Codul fiscal, vor mai fi discuții, putem să ajustăm, dar important e că cineva face și ceilalți ne critică (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Premierul Victor Ponta a declarat luni că legea salarizării bugetarilor va fi gata în luna octombrie.

”În jur de 15 octombrie. În luna octombrie este în guvern, apoi o prezentăm coaliției de guvernare, facem și o dezbatere publică și ajunge în Parlament”, a declarat premierul.

Ponta a ținut să sublinieze că legea salarizării nu va fi perfectă și că, la fel ca la Codul Fiscal, vor mai exista discuții pe marginea proiectului.

”Nu va fi perfectă. Ca la Codul fiscal, vor mai fi discuții, putem să îndreptăm, putem să ajustăm, dar important e că cineva face și ceilalți ne critică. Eu m-am obișnuit cu rolul ăsta și recunosc că îmi place foarte tare. Eu sunt cel care face și ei sunt cu criticatul”, a mai spus Ponta.

Ponta, despre legea salarizarii


Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei,   Parlamentul Romaniei,   discutii