Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ponta și Dragnea, cu haine de sute de euro la comandament (VIDEO)

Ponta și Dragnea, cu haine de sute de euro la comandament (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Ian 2014, 18:05
Ponta și Dragnea, cu haine de sute de euro la comandament (VIDEO) Eveniment

Îhaine de 600 d eeuro, cu firme renumite în piept nici nu e greu să conduci o ţară.  Nu prea are aer de social democraţie, dar  până la urmă firma bate orice. 

Victor Ponta care în ne-a prezentat în aceste zile nişte pluovere de la Paul and Sharke. Poate nu sunteti familiarizați. Dar vă spunem noi cei cărora aţi rămas acasă şi nu îngheţaţi pe drumuri. O astfel de haină costă şi 600 de euro. Iar pe acelaşi model merge şi Liviu Dragnea. Nu ştim dacă aţi reţinut exact măsurile de la Guvern de astăzi, dar hainele...da.

Prima apariţi a premierului, deloc de neglijat, a fost imediat după ce s-a instituit codul portocaliu de ninsori. A ajuns la sediul Ministerului de Interne, unde a participat la comandamentul de iarnă. Iar într-un pluover de 600 de euro, marca Paul&Shark, a cerut românilor să stea în casă şi să se ferească de ninsori.

Apoi a venit rândul vicepremierului Liviu Dragnea. Aceeași marcă de sute de euro la Comandamentul de la prima oră a dimineții.

Câteva ore mai târziu, acelasi vicepremier intra în sala unde urmau declaraţii de presă... într-o cămașă tot de la Paul&Shark a cărei preț pornește de la câteva sute de euro. În faţa lui Liviu Dragnea intrase deja premierul. Și supriză. Avea un pluover identic cu cel al vicepremierului. Marca putea fi recunoscută, desigur după cotiere.

Iar masa de la care se anunțau codurile roșii  și măsurile din județe, marca era la ea acasă. Paul and Sharke sau Ponta şi Dragnea. Și sute de euro pe metru pătrat.

Iar în asemenea haine nici nu e greu să le spui românilor că sunt de vină pentru că ies pe drumuri şi rămân blocaţi în mașini. O singură problemă însă....parcă nu prea arată a haine social democrate.

Ponta și Dragnea, cu haine de sute de euro la comandament


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Liviu Dragnea