Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul ”MARADONA, O VIAȚĂ DE LEGENDĂ”, în exclusivitate în România (VIDEO)

Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul ”MARADONA, O VIAȚĂ DE LEGENDĂ”, în exclusivitate în România (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 02 Dec 2020, 13:30
Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul ”MARADONA, O VIAȚĂ DE LEGENDĂ”, în exclusivitate în România (VIDEO) Eveniment

Postul B1 TV va difuza vineri seara, la ora 22:00, documentarul ”MARADONA, O VIAȚĂ DE LEGENDĂ”, în exclusivitate în România.

Filmul prezintă povestea marelui campion argentinian, probabil cel mai controversat fotbalist din toate timpurile.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă imagini rare cu copilul și adolescentul Diego, cel care a crescut în zona săracă a orașului Buenos Aires, dar care încă de mic visa să joace la Campioantul Mondial de Fotbal și să câștige trofeul suprem.

Documentarul redă întreaga carieră sportivă a lui Maradona, pornind de la cluburile din Argentina, până la ”exilul” în Europa, perioada dificilă de la Barcelona și evoluția sa la Napoli, echipa al cărei zeu avea să devină, revenirea în Argentina, dar și participarea sa la Campionatele Mondiale de Fotbal, de la ”Mâna lui Dumnezeu” și până la coșmarul confruntării cu Italia din 1990, o semifinală care s-a desfășurat chiar pe stadionul San Paolo din Napoli.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.



Filmul relatează și modul în care viața politică și socială din Argentina au influențat cariera lui Maradona (regimurile dictatoriale ale Argentinei, războiul Malvinelor, legăturile cu Fidel Castro).Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Desigur, sunt prezentate și scandalurile care au marcat viața sa, atât pe plan sportiv, cât și cele din afara terenului.

Documentarul ”MARADONA, O VIAȚĂ DE LEGENDĂ” conține multe imagini rare cu Diego Armando Maradona și în afara terenului de fotbal, alături de familie, de copii, imagini de la nunta sa, imagini cu el pe scenă în calitate de cântăreț, dar și în preajma unor personaje politice (Fidel Castro sau Generalul Videla).