Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Potretul robot al criminalului din Moldova: Ar putea fi un bolnav psihic!

Potretul robot al criminalului din Moldova: Ar putea fi un bolnav psihic!

Un articol de: - 03 Apr 2011, 16:38
Potretul robot al criminalului din Moldova: Ar putea fi un bolnav psihic! Foto: gandul.info Eveniment

Anchetatorii din Republica Moldova au finalizat portretul robot al criminalului în serie, care a ucis deja trei cupluri de îndrăgostiţi, poliţia bănuind că este vorba de un bolnav psihic care acţionează singur, în timpul nopţii, informează Gândul. "O versiune pe care mergem este aceea a unei persoane cu dereglări psihice. Într-adevăr, nu excludem această versiune. Noi bănuim că acţionează fără complici, acţionează de unul singur şi o face mai ales noaptea", a declarat Alexandru Jizdan, şef servicii operative Ministerul de Interne, citat de cotidianul Gândul.

Criminalul în serie este căutat pentru comiterea mai multor crime care au vizat cupluri de îndrăgostiţi care îşi parcau maşinile în zone izolate.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil criminalul i-a împuşcat pe băieţi după ce au văzut cum iubitele lor erau violate.

Cele trei tragedii s-au produs în Ialoveni, Nisporeşti şi Durleşti, o localitate de lângă Chişinău. Ultimul caz, maşina părăsită în câmp a fost observată de localnici, care au chemat poliția, care a găsit în autoturism o tânără dezbrăcată de la brâu în jos şi împuşcată în ceafă, pe bancheta din faţă. Tânărul a fost înghesuit în portbagaj, după ce a fost ucis cu două focuri de armă.

Băiatul de 19 ani se numea Ilie Racu şi era elev în clasa a douăsprezecea, iar Olguţa Câslaru, iubita sa, avea doar 15 ani şi era elevă în clasa a opta.

Cazul de la Ialoveni s-a petrecut în septembrie 2010, când un bărbat şi o femeie au fost găsiți împușcați într-o mașină, tânăra fiind goală de la brâu în jos.

Citeşte mai multe despre:   Moldova,   Republica Moldova