Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Poveste lui Macron şi a lui Brigitte RELUATĂ în Timiş: El -16 ani, ea - 36. El - elev, ea - profesoară căsătorită... REACŢIA ROMÂNILOR (FOTO)

Poveste lui Macron şi a lui Brigitte RELUATĂ în Timiş: El -16 ani, ea - 36. El - elev, ea - profesoară căsătorită... REACŢIA ROMÂNILOR (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 04 Mai 2018, 14:34
Poveste lui Macron şi a lui Brigitte RELUATĂ în Timiş: El -16 ani, ea - 36. El - elev, ea - profesoară căsătorită... REACŢIA ROMÂNILOR (FOTO) Eveniment

Povestea cuplului prezidenţial francez – Emmanuel şi Brigitte Macron pare să se repete zilele acestea în România, la Făget (Timiş).

O profesoară de 36 ani are o relație cu un elev de liceu în vârstă de 16 ani. Idila s-a înfiripat la un liceu din Făget și ar dura de o jumătate de an, scrie Opinia Timișoarei.

Mama adolescentului a descoperit în telefonul fiului ei sute de mesaje de iubire dintre el și profesoara de limba română, o tânără de 36 de ani care este căsătorită.

Femeia a mers și a discutat cu profesoara care a negat însă toate acuzațiile. A mers și în audiență la directorul liceului, apoi a depus o plângere la Inspectoratul Școlar Timiș referitoare la idilă.

Mama îşi doreşte ca profesoara păcătoasă să nu mai predea în învăţământ după cele petrecute.

Profesoara de limba română, acuzată că ar fi avut o relație cu un elev, a fost chemată să dea explicații la Inspectoratul Școlar.

La nivelul unităţii de învăţământ a fost formată o comisie de cercetare prealabilă pentru analizarea unei situaţii între o persoană de sex feminin şi una de sex masculin, şi dacă se adevereşte că persoana de sex feminin este cadru didactic şi probele duc la această concluzie, această persoană va răspunde pentru consecinţele faptelor ei. Înţeleg că mama a depus şi o plângere penală, în paralel se va face şi această cercetare. Sancţiunile sunt prevăzute în legea Educaţiei. Cea mai uşoară e un avertisment, iar cea mai grea desfacerea contractului de muncă, repet, dacă se dovedeşte că este vorba de un cadru didactic. Unitatea de învăţământ e angajatorul şi tot ea trebuie să ia o decizie, a precizat Aura Danielescu, inspector şef ISJ Timiş.

Păstrând proporţiile, povestea celor doi seamănă izbitor cu idila înfiripată în Franţa între Emmanuel şi Brigitte Macron. Staţi cu ochii pe puştiul din Timiş, s-ar putea să fie viitorul preşedinte al României. Sau poate nu... Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

CITIŢI AICI POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE ELEVUL EMMANUEL MACRON ŞI PROFESOARA BRIGITTE, CARE I-A DEVENIT SOŢIE

Citeşte mai multe despre:   Stiri Timis,   Macron,   Idlib