Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Poza zilei vine din Copenhaga. Cei mai tineri „votanți”, gata să aleagă Președintele României: Mai au de așteptat... câțiva ani (FOTO)

Poza zilei vine din Copenhaga. Cei mai tineri „votanți”, gata să aleagă Președintele României: Mai au de așteptat... câțiva ani (FOTO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 24 Noi 2019, 12:52
Poza zilei vine din Copenhaga. Cei mai tineri „votanți”, gata să aleagă Președintele României: Mai au de așteptat... câțiva ani (FOTO) Eveniment

Poza zilei vine din Copenhaga, unde la secția de vot nr. 91 probabil cei mai tineri „votanți” români de peste hotare își așteaptă rândul, foarte cuminței, „să voteze”. Aparent mai au de așteptat, touși, câțiva ani.

Ambasada României în Danemarca a publicat imaginea, în care se vede cum, la secția de votare amenajată în Bella Center, o mamă și-a adus copiii pentru o lecție de conștiință civică. Cei trei „juniori” stau în linie, așteptând să pună ștampila la alegerile pentru Președintele României.Un număr de 3.585.096 de români au votat în țară, duminică. Dintre aceștia, 3.152.618 și-au exprimat opțiunea pe liste permanente, în timp ce alți 415.152 au făcut-o pe liste suplimentare. Totodată, 17.326 au folosit urna mobilă. (Detalii AICI)

Dacă 2.106.185 de voturi vin din mediul urban, în rural s-au înregistrat 1.478.911.

 

Citeşte mai multe despre:   Copenhaga