Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Prahova: Locuitorii dintr-o comună nu au apă de o săptămână. De joi vor primi patru ore pe zi

Prahova: Locuitorii dintr-o comună nu au apă de o săptămână. De joi vor primi patru ore pe zi

Un articol de: - 25 Iul 2012, 17:46
Prahova: Locuitorii dintr-o comună nu au apă de o săptămână. De joi vor primi patru ore pe zi Foto: alba24.ro Eveniment

Aproximativ 500 de locuitori din comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, nu au apă potabilă de săptămână. De joi, ei vor primi apă după program, timp de patru ore pe zi. Cauza principală a problemei este seceta, dar o parte din vină o au și problemele financiare ale firmei cu care Consiliul Local are contract pentru furnizarea apei.

Pe străzile situate în zone înalte din satele Poiana Câmpina și Răgman, apa nu mai poate ajunge de o săptămână, deoarece nivelul apei din puțul care asigura alimentarea acestor zone a scăzut foarte mult, din cauza temperaturilor ridicate, a povestit primarul comunei, Alin Moldoveanu, citat de Mediafax.

Primarul din Poiana Câmpina a adăugat că firma Jovila, care se află în insolvență din 2008 și este administrată de către un administrator judiciar, ar fi putut asigura alimentarea cu apă a comunei pompând apă din sursa unui alt operator de profil, Hidro Prahova, care are conductă în zonă, dar administratorii judiciari ai Jovila au anunțat autoritățile locale din Poiana Câmpina că de la 1 august denunță contractul.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Prahova,   seceta,   primar,   sat