Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Prahova: Un cetățean din Kuweit, cazat la o pensiune din stațiunea Cheia, a dispărut. Bărbatul de 79 de ani nu a mai fost văzut de miercuri (VIDEO)

Prahova: Un cetățean din Kuweit, cazat la o pensiune din stațiunea Cheia, a dispărut. Bărbatul de 79 de ani nu a mai fost văzut de miercuri (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Aug 2015, 09:09
Prahova: Un cetățean din Kuweit, cazat la o pensiune din stațiunea Cheia, a dispărut. Bărbatul de 79 de ani nu a mai fost văzut de miercuri (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Dispariţie misterioasă în Prahova. Oamenii legii caută fără încetare în zona staţiunii Cheia un cetăţean din Kuweit. Bărbatul de 79 de ani ar fi plecat miercuri după amiază într-o plimbare în jurul pensiunii la care era cazat iar de atunci nu a mai fost văzut, informează B1 TV. La scurt timp după dispariţie, la locul unde era cazat bărbatul au ajuns mai multe maşini de corp diplomatic. E posibil astfel, spune presa locală, ca omul să lucreze sau să fi lucrat în cadrul unei instituţii precum o ambasadă sau un consulat.

Localnicii din Cheia povestesc despre bărbatul dispărut, Mohammed, de 79 de ani, că era un om paşnic şi discret. Se cazase la o pensiune din statiunea prahoveană, de unde ar fi dispărut fără urmă după ce a plecat într -o scurtă plimbare.

”El a plecat când eu nu eram acasă. Am fost plecată la Braşov. Era o fată care avea grijă de el pentru că era un om în vârstă. Îi dădea pastile. Mă rog, se ocupa de el. În jur de ora 1.30 a plecat să se plimbe pe aici, prin jurul pensiunii şi de atunci a dispărut. Avea probleme de sănătate pentru că lua foarte multe pastile”, a declarat o localnică.

Oamenii din zonă spun că bărbatul obişnuia să vină împreună cu familia in vacanță la Cheia de mai bine de 20 de ani.

La pensiunea la care era cazat bărbatul au ajuns mai multe maşini de corp diplomatic de unde se poate trage concluzia că omul lucrează sau ar fi lucrat în cadrul unei instituţii precum o ambasadă sau un consulat. Turistul arab s-ar fi cazat la pensiunea din Cheia la jumătatea lunii iulie şi plănuia să petreacă acolo cel puţin o lună.

Kuweitian dispărut fără urme la Cheia


Citeşte mai multe despre:   Stiri Prahova