Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mesajul Patriarhului Daniel de Paște. Ce trebuie să ştie toţi credincioşii (VIDEO)

Mesajul Patriarhului Daniel de Paște. Ce trebuie să ştie toţi credincioşii (VIDEO)

Un articol de: - 07 Apr 2018, 14:58
Mesajul Patriarhului Daniel de Paște. Ce trebuie să ştie toţi credincioşii (VIDEO) Eveniment

Preafericitul Patriarh Daniel a transmis sâmbătă un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști în care arată că aceasta este sărbătoarea biruinței vieții asupra morții și a bucuriei asupra întristării.

„Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor. Precum în Adam toți mor, așa în Hristos toți vor învia, ne învață Sf. Ap. Pavel în Epistola I către Corinteni.
Viața omenirii întregi este, deci, îndreptată spre înviere, iar universul fizic actual este îndreptat spre un cer nou și un pământ nou în care moarte nu va mai fi, după cum ne spune cartea Apocalipsei în capitolul 21.
De aceea, în noaptea de Paști cântăm: Iată acum toate s-au umplut de lumină, și cerul și pământul și cele de sub pământ.
Întrucât sărbătoarea Sfintelor Paști este sărbătoarea biruinței vieții asupra morții și a bucuriei asupra întristării, ea ne cheamă să oferim celor din jurul nostru iubire milostivă, pace și bucurie, mai ales celor orfani, bolnavi, săraci, îndoliați și singuri.
Cu prilejul Sfintelor Paști vă adresăm tuturor doriri de sănătate și mântuire, pace și bucurie, dimpreună cu salutul pascal: Hristos a înviat!", se arată în mesajul Patriarhului Daniel.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Preafericitul Daniel,   Paste