Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Precizări ale STS referitoare la convorbirile prin Numărul unic de urgenţă 112 în cazul accidentului lui Dan Condrea: Înregistrările integrale (AUDIO)

Precizări ale STS referitoare la convorbirile prin Numărul unic de urgenţă 112 în cazul accidentului lui Dan Condrea: Înregistrările integrale (AUDIO)

Un articol de: - 28 Iun 2016, 18:12
Eveniment

Noi dezvăluiri în cazul morţii patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea. Serviciul de Telecomunicații Speciale susține că sunt false afirmaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora STS nu ar fi furnizat femeii care susține că a ajuns prima la locul accidentului înregistrările complete ale convorbirilor făcute prin 112.

STS a trimis presei cele patru înregistrări între Gabriela Pelin și dispecerii celor trei agenţii de urgenţă puşi în conferinţă: primul operator 112 din convorbire este angajatul STS, ceilalţi dispeceri aparţinând agenţiilor de intervenţie.

''Accident la Corbeanca, spre Buftea. Nu mai mișcă. A intrat într-un copac cu mașina și s-a făcut praf. Nu mai mișcă (...) Nu poți să-l atingi (...) Se numește Dan Alexandru Condrea'', se poate auzi pe înregistrare.

Precizări ale STS referitoare la convorbirile prin Numărul unic de urgenţă 112 în cazul accidentului lui Dan Condrea

Convorbirea martorei de la accidentul lui Dan Condrea cu operatorii 112

Convorbirea dintre primul martor ajuns la locul accidentului lui Dan Condrea si operatorii care răspund la 112

“Menţionăm că operatoarea STS a colectat toate informaţiile referitoare la urgenţă în 50 de secunde, iar cazul a fost transferat celor în drept  care au purtat, în continuare, dialogul cu apelanta”, se arată în comunicatul Serviciului de Telecomunicații Speciale.

 

"Pentru corecta şi completa informare a opiniei publice, STS a făcut publică și copia scrisorii oficiale ce a fost trimisă Gabrielei Pelin.

 

Citeşte mai multe despre:   sts,   dan condrea
 
Loading...