Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Premieră pe B1 TV: Radu Banciu și Dan Bâra vor prezenta, începând de luni, de la ora 16, emisiunea de Sport şi actualitate "Unșpe metri!" (VIDEO)

Premieră pe B1 TV: Radu Banciu și Dan Bâra vor prezenta, începând de luni, de la ora 16, emisiunea de Sport şi actualitate "Unșpe metri!" (VIDEO)

Un articol de: - 02 Mar 2017, 12:55
Premieră pe B1 TV: Radu Banciu și Dan Bâra vor prezenta, începând de luni, de la ora 16, emisiunea de Sport şi actualitate "Unșpe metri!" (VIDEO) Foto: B1TV Eveniment

Începând de luni, 6 martie, pe postul B1 TV va debuta o nouă emisiune, realizată de cunoscutul realizator Radu Banciu! Acesta a făcut anunţul la finalul emisiunii "Lumea lui Banciu" spunând că împreună cu Dan Bâra, realizatorul emisiunii "Un Pont pe Zi", va realiza o emisiune de sport pe B1TV.  Aceasta va dura o oră și se va difuza în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 16:00. Emisiunea se va numi "Unșpe Metri" și este continuarea celei prezentate de Radu Banciu la radio.

"Până la urmă aceste mici cârcoteli de sfârșit de zi pe care le-am întrepătruns în această perioadă au dus la ceva. S-a tras o concluzie undeva în spatele nostru și începând de săptămâna viitoare, adică de luni, așa încep săptămânile la noi, numai la pochi încep de duminică, deci începând de luni vom pune de o emisiune de sport. Iată, ce premieră pe post! Undeva în jurul orei 16. Sigur, cu riscul de a ne vedea țelul până la urmă înrămat de actualitatea politică. Intră unul, iese altul, știi cum e cu pușcăriile. "Pușcăriile mele" cum zicea un renumit scriitor rus. Dar la noi o să fie cu sportul. (...)

Vom despica actualitatea sportivă, sper să o facem într-un fel care nu există astăzi la televiziunile de sport, adică o discuție de asta relaxată pe teme, despre orice, sarea și piperul aduse de noi de acasă, adică nu cea din studio, în sensul în care putem trece peste niște bariere și într-adevăr să prezentăm lucrurile, dacă nu așa cum sunt, așa cum le vedem, tot ar fi ceva", a anunțat Radu Banciu.

Emisiunea de sport pe B1TV: Radu Banciu și Dan Bâra vor prezenta începând de luni la ora 16 emisiunea "Unșpe metri"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   dan bara,   sport,   emisiune