Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Premierul Grindeanu, afectat direct de LIPSA VACCINURILOR: Am doi copii și nu mi-a fost ușor să găsesc vaccinurile necesare (FOTO)

Premierul Grindeanu, afectat direct de LIPSA VACCINURILOR: Am doi copii și nu mi-a fost ușor să găsesc vaccinurile necesare (FOTO)

Un articol de: - 27 Apr 2017, 13:50
Eveniment

Lipsa vaccinurilor în țara noastră afectează toții părinți, indiferent de funcția pe care o dețin. Printre aceștia, jurnalista Sanda Nicola și premierul Sorin Grindeanu.

Sanda a anunțat că va merge la vecinii bulgari cu geanta frigorifică pentru a procura vaccinul Hexavalent. (Detalii AICI)

De asemenea, Grindeanu s-a plâns și el că nu a găsit vaccinurile necesare imunizării copiilor.

"Ei sunt Sofia și Mihai, copiii mei. Amândoi sunt vaccinați. De cele mai multe ori, nu mi-a fost ușor să găsesc vaccinurile și știu că mulți părinți au aceleași probleme și astăzi. Această situație nu mai poate continua așa, iar eu și colegii mei din Guvern suntem hotărâți să găsim soluția", a scris Grindeanu pe Facebook.

Grindeanu susține vaccinarea și afirmă că va rezolva această problem a sistemului sanitar.

„Susțin ideea că părinții au dreptul de a alege ce consideră mai bine pentru copilul lor, dar, în același timp, mai cred că alegerile individuale trebuie puse în discuție, atunci când îi rănesc pe cei din jur, pentru că un copil nevaccinat nu-și riscă doar propria sănătate, ci și pe a celorlalți copii din jurul său. Sunt hotărât să luăm măsurile necesare în dialog permanent cu medicii, cu instituțiile responsabile în domeniu, astfel încât, pe de o parte să reușim să rezolvăm — și nu doar temporar problema vaccinurilor, iar pe de altă parte să reușim să informăm și să educăm corect românii în legătură cu importanța imunizării, pentru că aceasta este calea corectă”, a explicat prim-ministrul. 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   vaccin
 
Loading...