Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PREMONIȚIE? Adevărul despre vestea MORȚII Denisei MANELISTA: A rămas fără frâne la mașină când se întorcea de la Arsenie Boca! Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii... (VIDEO)

PREMONIȚIE? Adevărul despre vestea MORȚII Denisei MANELISTA: A rămas fără frâne la mașină când se întorcea de la Arsenie Boca! Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii... (VIDEO)

Un articol de: - 11 Mai 2017, 16:54
Eveniment

Cum intereseul pentru starea Denisei Manelista a atins cote fulminante în ultima vreme, nu puțini sunt cei care și-au amintit că în toamna lui 2013 a mai circulat un zvon cu privire la moartea tinerei artiste. S-a spus atunci că artista ar fi decedat într-un accident de mașină. Preț de câteva ore nu s-a știut nimic de Denisa, care fiind pe drum între două concerte, nu a putut lua legătura nici cu rudele, nici cu familia.  

PREMONIȚIE? Adevărul despre vestea MORȚII Denisei MANELISTA: A rămas fără frâne la mașină când se întorcea de la Arsenie Boca! "Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii"...

De unde a pornit atunci zvonul macabru?

Denisa povestea într-un interviu pentru Acasă TV că după concert, fiind în zona Prislopului, au urcat la Arsenie Boca să se roage, ea fiind o persoană foarte credincioasă. Apoi, în drum spre Rovinari unde urma să aibă spectacol, când au coborât pe TransAlpina, au rămas fără frâne, dar totul s-a rezolvat cu bine. Probabil cineva a aflat și zvonul s-a amplificat vorbindu-se de un accident mortal.

Exagerarea de atunci a fost pusă și pe seama invidiei declanșate de Denisa prin succesul ei.

Și totuși: "Nu știu dacă poți să urăști atât de mult pe cineva încât să-ți dorești să dispară... Adică e prea mult, cred eu." - mărturisea Denisa în 2013.  

"Eu intenționat nu am deranjat în viața mea pe nimeni și nici nu cred că o să deranjez pe cineva, că nu mi-e felul. Sunt foarte liniștită și îmi văd de treaba mea, dar probabil mai sunt oameni invidioși dar... așa oameni răi? " - a mai declarat atunci tânăra artistă care acum trece din nou printr-o perioadă dificilă.

"Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii"... spune refrenul unuia din cunoscutele cântece ale Denisei. Premoniție?

Citeşte mai multe despre:   denisa manelista,   accident
 
Loading...