Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Preot, către enoriașe: Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea! (VIDEO)

Preot, către enoriașe: Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea! (VIDEO)

Un articol de: - 26 Apr 2017, 11:29
Preot, către enoriașe: Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea! (VIDEO) Eveniment

Preotul Calistrat Chifan le-a spus enoriașelor prezente duminică, la slujba de Sfântul Gheorghe, că Dumnezeu a insuflat femeii o frumusețe pentru a atrage bărbatul, dar, în același timp, i-a dat și obligații foarte mari: ”<în dureri vei naște copii> și vei da răspuns pentru educația lor”.

În plus, a mai spus părintele, bărbatul îi mai dă câte o palmă femeii, dar aceasta îl iartă și tot îl iubește, pentru că formează o familie și au copii împreună:

Preot, către enoriașe: Ați văzut, așa cum este bărbatul, îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea!A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Sursă Video: Parintele Calistrat / Youtube

”Într-adevăr, împodobirea femeii face și ea parte din tabieturile femeiești și Dumnezeu nu-l condamnă!

Noi vedem uneori, interpretările de doctrină, sau poate chiar de înțeles, când și în exagerarea duhovnicească, poate chiar și în scrierea teologică, se pune foarte mare accent pe lucrul acesta.. „că dacă porți cercei porți balauri și dacă porți inele porți șerpi.” Aceste sunt mai mult povesti nemuritoare!

Argument scripturistic: „Scoateţi cerceii de aur din urechile femeilor voastre, ale feciorilor voştri şi ale fetelor voastre şi-i aduceţi la mine”. Atunci tot poporul a scos cerceii cei de aur din urechile alor săi şi i-a adus la Aaron. Luându-i din mâinile lor, i-a turnat în tipar şi a făcut din ei un viţel turnat şi l-a cioplit cu dalta. Iar ei au zis: „Iată, Israele, dumnezeul tău, care te-a scos din ţara Egiptului!”

Podoabele si broderiile din aur si argint nu sunt născocite de mintea unor oameni de știință sau de filozofi, ci de mintea delicată și creativă a femeii, care știe să scoată frumusețea, cu acul, din orice.. lucrat la mână, lucru manual!

Ei, toată această frumusețe pe care Dumnezeu a insuflat-o, a fost tocmai pusă la dispoziția femeii, ca ea să poată împlini Cuvântul Scripturii, care spune în Carte Facerii: „Bărbatule, tu să fii atras de femeia ta și ea să-ți fie ție supusă!”

Și ați văzut, așa cum este bărbatul, îi mai dă o palmă, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea!

Ei, această delicatețe, Dumnezeu a lăsat-o împodobită cu aceste mărunțișuri, pe care le vedeți pe trupul femeii, dar i-a dat o obligație foarte mare „în dureri vei naşte copii” și vei da răspuns pentru educația lor!”.

 

Citeşte mai multe despre:   preot,   slujba,   barbat,   femei