Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Preot de la Biserca Sfântul Gheorghe din Capitală, despre Vadim Tudor: Dorința lui a fost să i se săvârșească slujba de înmormântare în această biserică pentru că aici a fost prohodit și Mihai Eminescu (VIDEO)

Preot de la Biserca Sfântul Gheorghe din Capitală, despre Vadim Tudor: Dorința lui a fost să i se săvârșească slujba de înmormântare în această biserică pentru că aici a fost prohodit și Mihai Eminescu (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2015, 14:30
Preot de la Biserca Sfântul Gheorghe din Capitală, despre Vadim Tudor: Dorința lui a fost să i se săvârșească slujba de înmormântare în această biserică pentru că aici a fost prohodit și Mihai Eminescu (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Unul dintre preoții de la Biserca Sfântul Gheorghe din Capitală, unde a fost depus trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marți că liderul PRM și-a dorit ca slujba sa de înmormântare să fie oficiată în acest lăcaș de cult, unde a avut loc și slujba de înmormântare a lui Mihai Eminescu.

”Venea să se închine la moaștele Sfântului Martir Constantin Brâncoveanu și la moaștele Sfântului Ierarh Nicolae. Îmi spunea să nu uit că dorința expresă este să i se săvârșească slujba de înmormântare în această biserică pentru că tot aici a fost prohodit și marele nostru poet național Mihai Eminescu. Nu facem decât să îi îndeplinim dorința și familia știe acest lucru”, a declarat preotul.

”Când venea la biserică vorbeam despre Evenghelia Domnului nostru Iisus Hristos. Era un om foarte credincios și iubea Biserica. Vorbeam despre cultură, despre istorie, despre istoria acestui sfânt lăcaș brâncovenesc și se simțea foarte bine”, a declarat preotul.

Acesta a mai precizat că sicriul cu trupul lui Corneliu Vadim Tudor va rămâne la Biserca Sfântul Gheorghe până joi.

Joi la ora 12.00 va avea loc slujba de înmormântare.

Preot de la Biserica Sfântul Gheorghe, despre Vadim Tudor


Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   inmormantare