Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DOAMNE FEREȘTE! Preoții care l-au ȘANTAJAT pe fostul episcop al Hușilor pot SLUJI din nou în BISERICĂ! (VIDEO)

DOAMNE FEREȘTE! Preoții care l-au ȘANTAJAT pe fostul episcop al Hușilor pot SLUJI din nou în BISERICĂ! (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Iul 2018, 21:34
DOAMNE FEREȘTE! Preoții care l-au ȘANTAJAT pe fostul episcop al Hușilor pot SLUJI din nou în BISERICĂ! (VIDEO) Eveniment

Preoţii care l-au şantajat cu imagini compromițătoare pe Episcopul Huşilor se pot întoarce să slujească în parohiile lor. Magistraţii au decis definitiv să îi scoată de sub controlul judiciar deoarece nu ar exista probe certe cu privire la faptele de care sunt acuzaţi, informează B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Preoții care l-ar fi șantajat pe episcopul Hușilor pot sluji din nou în biserică. Acuzați că ar fi vrut să-l șantajeze pe Corneliu Bârlădeanu cu un film compromițător, cei trei se pot întoarce în altar după ce au scăpat de măsura controlului judiciar.

În plângerea depusă la DNA se arată că Sebastian Jitaru, preot în cadrul Catedralei Episcopale din Huși, ar fi abordat mai mulți consilieri din cadrul Episcopiei, afirmând în repetate rânduri că deține un material pornografic cu un înalt ierarh al BOR

Preotul voia să distribuie filmulețul compromițător doar în cazul în care înaltul ierarh nu l-ar fi ajutat să ajungă în funcția de episcop vicar. Materialul presupus a fi compromițător ar fi fost obiectul de șantaj și pentru alți doi preoți, în speță: Gheorghe Damian, preot de caritate la Spitalul din Vaslui, și Mihail Bumbu, preot în comuna vasluiană Văleni. 

Cei doi i-ar fi cerut Episcopului Hușilor o sumă de 50.000 de euro, ulterior stabilind un alt termen pentru plata banilor. Fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, şi-a pierdut funcţia în vara anului trecut în urma scandalului sexual.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Husi,   Stiri Vaslui,   Corneliu Barladeanu,   BOR