Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Preotul și interpretul Cristian Pomohaci, acuzat de coruperea sexuală a unui minor, primit cu aplauze de către susţinători (VIDEO)

Preotul și interpretul Cristian Pomohaci, acuzat de coruperea sexuală a unui minor, primit cu aplauze de către susţinători (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iun 2017, 15:16
Preotul și interpretul Cristian Pomohaci, acuzat de coruperea sexuală a unui minor, primit cu aplauze de către susţinători (VIDEO) Eveniment

Preotul Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal care vizează coruperea sexuală a unui minor, a fost primit de către susținătorii săi cu aplauze în sediul Arhiepiscopiei din Alba Iulia, unde a venit însoțit de o persoană, cel mai probabil avocatul său.

Aproximativ 300 de susținători au sosit luni cu autocare și mașini personale, crezând în nevinovăția preotului. Aceștia s-au adunat în curtea Catedralei de lângă Alba Iulia și se roagă cu glas tare și cântă melodii religioase.

Conducerea Arhiepiscopiei de Alba Iulia s-a sesizat după apariția unei posibile discuții dintre preot și un adolescent, înregistrată audio, în care Pomohaci îi face avansuri sexuale și îi propune să întrețină relații sexuale în schimbul banilor. Preotul nu este la prima abatere, acesta riscând caterisirea. 

Preotul și interpretul Cristian Pomohaci, acuzat de coruperea sexuală a unui minor, primit cu aplauze de către susţinători (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   preot,   scandal