Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Președintele a fost acasă la Sibiu, că pe el imaginația nu-l dă afară din casă". Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tăriceanu și alții de 1 Mai (VIDEO)

"Președintele a fost acasă la Sibiu, că pe el imaginația nu-l dă afară din casă". Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tăriceanu și alții de 1 Mai (VIDEO)

Un articol de: - 02 Mai 2017, 12:50
Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre cum au petrecut de 1 Mai, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, dar și alții.

"Președintele a fost acasă la Sibiu, că pe el imaginația nu-l dă afară din casă". Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tăriceanu, și alții de 1 Mai

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

"Elena Udrea, condamnată în primă instanță la 6 ani de închisoare s-a bâțâit prin niște cluburi de fițe la Mamaia, că de, după posibilități acum, și mai ales după accesorii, cel mai important dintre ele fiind Adrian Alexandrov, ăsta nu-i bărbat ca să te duci cu el în Bora Bora, adică să-l cari pe banii tăi până acolo. E un lipovean simplu, e genul care face scandal într-un club de 4 ori din 5 ieșiri. Elena Udrea a purtat sandale Tom Ford cu lăcățel- 1000 de euro, o poletă de 1.800 de euro, ochelari de soare, 500 de euro, iar cureaua, 700 de euro. 

Președintele Klaus Iohannis a fost acasă la Sibiu, că pe el imaginația nu-l dă afară din casă. Duminică șeful statului a participat alături de soția sa la slujba de la Catedrala Evanghelică, după care probabil că a mirosit trandafiri, a stat și s-a odihnit. 

Călin Popescu Tăriceanu, tot în familie, că așa e de la o anumită vârstă încolo, stai în papuci acasă și te uiți de pe prispă să vezi cum trece timpul",  a afirmat Radu Banciu.
 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Udrea,   Calin Popescu Tariceanu
 
Loading...