Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Președintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mitulețu-Buică își va desfășura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central în regim de videoconferință

Președintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mitulețu-Buică își va desfășura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central în regim de videoconferință

Un articol de: Maria Zărnescu - 01 Dec 2020, 21:04
Președintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mitulețu-Buică își va desfășura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central în regim de videoconferință Eveniment

Președintele AEP, Florin Mitulețu Buică a fost testat pozitiv pentru COVID-19, în cursul zilei  de 1 decembrie, după cum a anunțat Autoritatea Electorală Permanentă, într-un comunicat de presă.

Președintele AEP își va desfășura în continuare activitatea, în calitate de membru al Biroului Electoral Central, în regim de videoconferință. Totodată, date fiind condițiile , el a solicitat urna mobila pentru a-și putea exercita dreptul de vot, în data de 6 decembrie, la alegerile parlamentare.

 

Președintele AEP, diagnosticat cu COVID-19

 

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că președintele AEP, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 în urma testării Real-Time PCR efectuate astăzi, 1 decembrie 2020.

Menționăm că ieri, 30 noiembrie 2020, oficialul a mai efectuat un test rapid Covid-19 la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”, al cărui rezultat a ieșit negativ.

Precizăm că președintele instituției își va desfășura în continuare activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferință, iar atribuțiile deținute în cadrul Autorității vor fi preluate de vicepreședintele AEP, Zsombor Vajda.

Dat fiind acest context, președintele AEP a luat decizia de a transmite o cerere pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile) și dă asigurări că activitatea de organizare a alegerilor va continua în ritm normal, astfel încât desfășurarea acestora să aibă loc în condiții optime, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară care se impun”, anunță Autoritatea Electorală Permanentă.

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !