Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Președintele Comisiei Europene, vizită în România: Jean Claude Juncker s-a adresat Parlamentului și va avea întrevederi cu Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu (VIDEO)

Președintele Comisiei Europene, vizită în România: Jean Claude Juncker s-a adresat Parlamentului și va avea întrevederi cu Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu (VIDEO)

Un articol de: - 11 Mai 2017, 10:09
Președintele Comisiei Europene, vizită în România: Jean Claude Juncker s-a adresat Parlamentului și va avea întrevederi cu Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu (VIDEO) Eveniment

Vizită de rang înalt în România. Jean-Claude Juncker vizitează joi ţara noastră pentru prima dată în calitate de preşedinte al Comisiei Europene, informează B1 TV. 

Juncker îşi începe ziua în Parlamentul României acolo unde se va adresa plenului reunit, şi o va termina cu o întâlnire cu cetăţenii la Muzeul Naţional de Artă. De altfel, la ora 10.00 acesta a ajuns la Palatul Parlamentului, unde a fost întâmpinat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și de șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea

În jurul orei 11.45, Jean Claude Juncker va avea o discuție cu președintele Klaus Iohannis, după care va participa la recepţia oferită de Ziua Europei de şeful statului.

Președintele Comisiei Europene va fi primit și de premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria, începând cu ora 15.00. 

Președintele Comisiei Europene, vizită în România: Jean Claude Juncker se va adresa Parlamentului și va avea întrevederi cu Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!