Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Președintele gafează din nou: Declarația lui Iohannis de la Bruxelles, "menită să ne umple de mândrie patriotică"

Președintele gafează din nou: Declarația lui Iohannis de la Bruxelles, "menită să ne umple de mândrie patriotică"

Un articol de: -
Foto: gandul.info Eveniment

“N-a spus care, din modestie, dar câţi lideri relevanţi are UE? (E drept că la fotografia de familie s-a făcut că nu-i cunoaşte, păstrând faţă de aceştia o atitudine distantă sau invers, însă poate că aşa merg treburile la nivelul cel mai înalt)”, punctează jurnalista Lelia Munteanu într-un articol pentru Gândul.

Faptul că Iohannis s-a întâlnit cu Cameron şi i-o fi tras un perdaf diplomatic, rezultă şi din interviul acordat în exclusivitate Antenei 3, este de părere Munteanu.

 “Apropo, am primit asigurări de la premierul Cameron, în numele Marii Britanii, nu în nume personal, că românii vor putea să rămână, să muncească, şi şi-a cerut scuze pentru incidentele care au avut loc acolo”, a declarat președintele la televiziunea familiei Voiculescu.

“Aici poate fi o scăpare, din entuziasm. Scuze a cerut/pretins Iohannis, Cameron a fost cel grăbit să le prezinte”, mai spune Leleia Munteanu.

“Ce ne-am mai putea dori, după această istorică izbândă? Până în septembrie, la următoarea reuniune, mai multă UE!”, conchide jurnalista.

Citeşte mai multe despre:   Consiliul European,   Klaus Iohannis,   brexit
 
 
 
Loading...