Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Președintele Senatului, Anca Dragu: Voluntarii din echipa de comunicare vor fi remuneraţi (FOTO)

Președintele Senatului, Anca Dragu: Voluntarii din echipa de comunicare vor fi remuneraţi (FOTO)

Un articol de: Irina Mina - 16 Feb 2021, 09:49
Președintele Senatului, Anca Dragu: Voluntarii din echipa de comunicare vor fi remuneraţi (FOTO) Foto: cursdeguvernare.ro Eveniment

Anca Dragu, președintele Senatului, a declarat, pe pagina sa de Facebook, că voluntarii pe care doreşte să îi includă în echipa sa de comunicare vor fi remuneraţi.

„În urma reacţiilor apărute în comentariile ultimei postări, este necesară o clarificare: stilul informal de a scrie poate fi câteodată interpretat eronat. Voluntarii, adică cei dornici de implicare, nu cei care prestează activităţi de voluntariat, vor fi contractaţi şi remuneraţi după normele în vigoare, anume după legea 176/2018”, a transmis oficialul.

Aceasta a mai spus că tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă în instituţiile statului.

„De aceea, căutăm doi voluntari care să facă parte din echipa noastră de comunicare într-un internship pe durata a 3 luni. Vrem alături de noi tineri care au încredere în ei şi în noi, care sunt creativi, perspicace, cărora le este firesc să lucreze în echipă şi care vorbesc fluent limba engleză, iar gramatica limbii noastre nu reprezintă un mister pentru ei. Trebuie precizat că spiritul de iniţiativă şi simţul umorului sunt foarte importante”, a afirmat Anca Dragu.

Cerinţele enumerate sunt: absolvenţi de liceu, studenţi sau absolvenţi de program universitar licenţă; minimum un an experienţă de voluntariat; experienţă în project management reprezintă un plus, disponibilitate minim 20 de ore pe săptămână, utilizează cu uşurinţă platforme precum: Facebook, Instagram, Tweeter, Linked In, capacitate de analiză şi înţelegere a statisticilor conturilor de social media; să fie la curent cu trendurile din online şi să ştie să identifice oportunităţile de comunicare în mediul digital.

Președintele Senatului, Anca Dragu: Voluntarii din echipa de comunicare vor fi remuneraţi (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Anca Dragu,   voluntar