Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Prima ninsoare din 2015 a venit deja la altitudini de peste 2.000 de metri (VIDEO)

Prima ninsoare din 2015 a venit deja la altitudini de peste 2.000 de metri (VIDEO)

Un articol de: - 30 Sep 2015, 15:58
Prima ninsoare din 2015 a venit deja la altitudini de peste 2.000 de metri (VIDEO) Foto: Dispeceratul National Salvamont Eveniment

Viscol puternic, ger ca în plină iarnă şi un strat gros de zăpadă. Peisajul s-a schimbat complet într-unul specific sezonului rece, la Cota 2000, în Sinaia, informează B1 TV. Frig a fost şi în masivul Călimani unde au fost minus 3 grade celsius. Şi în Maramureş, la poalele Pietrosului din Munţii Rodnei, a nins viscolit, iar stratul de zăpadă a ajuns la câţiva centimetri. A nins pentru prima oară şi în masivul Ceahlău.

La Cota 2000, în Sinaia, a bătut viscolul, ca în plină iarnă. A fost un frig năprasnic, iar mercurul din termometre a îngheţat la minus şase grade Celsius. Cabana salvatorilor abia se zărea sub stratul de zăpadă, iar ceaţa a reîntregit peisajul de iarnă. Şi pe Rarău stratul de zăpadă a ajuns la 5 centimetri, iar temperaturile nocturne au scazut la -2 grade celsius. Prima ninsoare din 2015 a venit mai devreme, ţinând cont că aici fulgii de nea apăreau abia în octombrie.

Şi în Maramureş, în oraşul Borşa, la poalele Pietrosului din Munţii Rodnei, a nins viscolit ore bune. Stratul de zăpadă a ajuns la câţiva centimetri, la altitudinea de 1.800 de metri. A nins pentru prima oară şi în masivul Ceahlău, la o atititudine de 1.650 metri, unde de asemenea s-a depus un strat subţire de zăpadă.

Ninge în Bușteni
 
Chiar acum in Bucegi...

Posted by Dispeceratul National SALVAMONT on 30 Septembrie 2015
Sursa: Facebook, Dispeceratul National SALVAMONT

Citeşte mai multe despre:   meteo,   ninsoare,   zapada,   munte