Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Prima reacție a familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: Lupta încă nu s-a încheiat! (VIDEO)

Prima reacție a familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: Lupta încă nu s-a încheiat! (VIDEO)

Un articol de: - 22 Feb 2017, 19:33
Prima reacție a familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: Lupta încă nu s-a încheiat! (VIDEO) Eveniment

Prima reacţie a familiei care a pus mâna pe casa lui Klaus Iohannis! Eugen Antonescu, fiul proprietarilor de drept al imobilului din Sibiu deţinut până acum de şeful statului, a declarat că este mulţumit că magistraţii i-au dat dreptate familiei sale, după o luptă  care durează de 17 ani.

"Singura noastră bucurie e că am mai depasit o etapa în această etapă care durează de mai bine de 17 ani, iar în urmă acestei sentințe sperăm să ne clarificăm situația juridică a locuințelor pentru care încă mai avem de luptat.

Povestea nu se incheie aici pentru noi pentru că contractele de vânzare-cumpărare fiind anulate în 2002, noi trebuie să mai parcurgen niște etape juridice pentru a repune în valoare contractele de vânzare-cumpărare anulate acum 15 ani",  a afirmat Eugen Antonescu.

Prima reacție familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: "Lupta încă nu s-a încheiat"

"Faptul că instanțele au constatat reaua credință de cumparator a domnului Iohannis constă în faptul că domnul Iohannis și dna Iohannis au cumpărat ceva de care beneficia și domnul Iohannis. Nu putea să fie Iohannis în necunoștință de cauza că soția lui era beneficiară acelui certificat de moștenitor considerat nul.

Nu tocmai legal a fost constatat de către instanțe iar meritul nostru a fost că am crezut și am luptat fără să capitulăm în fața sentințelor care ne-au fost defavorabile și până la urmă am reușit să dovedim că dreptatea a fost cea prezentată de noi", a adăugat Antonescu.

 

 Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   casa ,   Stiri Sibiu,   decizie,   proces