Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primăria Municipiului București: Se lucrează la astuparea gropilor apărute în carosabil în vederea asigurării circulației in condiții de siguranță și fluență a traficului

Primăria Municipiului București: Se lucrează la astuparea gropilor apărute în carosabil în vederea asigurării circulației in condiții de siguranță și fluență a traficului

Un articol de: - 07 Mar 2018, 13:31
Eveniment

Primăria Municipiului București anunță că se lucrează la astuparea gropilor apărute în carosabil în urma fenomenelor meteo din ultima perioadă. Potrivit unui comunicat de presă al Municipalității, gropile vor fi asfaltate provizoriu până în momentul în care vremea va permite începerea lucrărilor de refacere a carosabilului. 

Redăm, mai jos, comunicatul Primăriei Capitalei: 

Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor București, a demarat o amplă acțiune de inventariere a deficiențelor apărute pe arterele aflate în administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor îngheț/dezgheț și a operațiunilor de deszăpezire. Astfel, gropile din carosabil vor fi asfaltate provizoriu până când condițiile meteo vor permite demararea lucrărilor de refacere a carosabilului.

În ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtură "la rece" în 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independenței, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Șoseaua Kiseleff, Șoseaua Mihai Bravu, strada Știrbei Vodă, Bulevardul Libertății, Șoseaua Sălaj, Calea Giulești, Șoseaua București-Ploiești.

Imediat ce condițiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carosabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Mărășești, Calea Griviței, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Prelungirea Ghencea, Bulevardul Libertății, Splaiul Independenței, Strada Ziduri Moși.

Menționăm că echipele Administrației Strazilor actualizează zilnic situația deficiențelor din teren și monitorizează în permanență modul în care se execută remedierile de către firmele cu care are încheiate contracte de întreținere și reparații.

De asemenea, echipele operative ale RATB acționează cu mixtura "la rece" pentru astuparea gropilor apărute pe liniile de tramvai în intersecțiile intens circulate și acolo unde situația impune reparații urgente, urmând ca, imediat ce condițiile meteo vor permite, să demareze programul de refacere a carosabilului și a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtură "la cald".

În ceea ce privește gropile apărute în jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de deținătorii de utilități publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.

Citeşte mai multe despre:   gropilor