Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primarul Buzăului, îndemn pentru PSD-iști de față cu Viorica Dăncilă: 'Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru' (VIDEO)

Primarul Buzăului, îndemn pentru PSD-iști de față cu Viorica Dăncilă: 'Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Noi 2019, 13:26
Primarul Buzăului, îndemn pentru PSD-iști de față cu Viorica Dăncilă: 'Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru' (VIDEO) Eveniment

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a transmis, într-o conferință de presă, care sunt motivele pentru care ar trebui votată Viorica Dăncilă. El susține că, deși ”nu este cel mai bun candidat, nu-i nici un geniu și nici nu a luat Premierul Nobel”, Dăncilă trebuie votată pentru că este “reprezentantul nostru”.

(De la minutul 15.03)

Primarul Buzăului, îndemn pentru PSD-iști de față cu Viorica Dăncilă: 'Nu-i un geniu, n-a luat premiul Nobel, dar e reprezentantul nostru'

 „Vă spun cinstit, poate nu avem cel mai bun candidat (sic!) care puteam să îl avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru și suntem cu toții în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieși ceea ce trebuie să iasă. Sau cel puțin să obținem un rezultat extraordinar de bun pentru că am luptat pentru treaba asta”, le-a spus Constantin Toma celor prezenți, potrivit Digi24.

„Chiar dacă (sic!) candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreț, mă mai și jignește câteodată, se mai sprijină așa, cu aroganța, vreau să-i spun așa: Decât înalt ca bradul și... leneș, mai bine buturuga mică (sic!) care va răsturna carul mare. Doamne ajuta! Vctorie!", a transmis și Dăncilă.