Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primarul Daniel Băluță aduce piețele din Sectorul 4 al Capitalei la standarde europene: La Progresul, bucureștenii pot cumpăra fructe și legume cu cardul (VIDEO)

Primarul Daniel Băluță aduce piețele din Sectorul 4 al Capitalei la standarde europene: La Progresul, bucureștenii pot cumpăra fructe și legume cu cardul (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 25 Ian 2020, 12:47
Eveniment

Veste bună pentru bucureșteni! Piaţa agro-alimentară Progresul a introdus plata cu cardul bancar, relatează B1 TV.

Astfel, clienţii pot plăti cu cardul legumele şi fructele pe care le cumpără de la tarabe, la prima piaţă dotată cu POS. Primarul Daniel Băluţă îşi propune să alinieze pieţele din Sectorul 4 la standarde europene.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Primarul Daniel Băluță a redeschis Piața Agro-alimentară Progresul, singura piață din Capitală în care se poate plăti cu cardul, direct la tarabă.

Urmare a unei investiții totale în valoare de 11.176.500 lei, Piața Progresul devine una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din București. Cu spații comerciale reconfigurate si renovate, piața va oferi condiții civilizate și de maximă siguranță, atât pentru comerciații care își desfășoară activitățile în acest complex, cât și pentru locuitorii Sectorului 4 și nu numai care se aprovizionează de aici. Lucrările, începute în luna noiembrie a anului trecut, au vizat, în primul rând, obținerea autorizației de securitate la incendiu.

 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Baluta
 
Loading...