Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primarul Gabriela Firea a convocat un comandament pentru intensificarea măsurilor de dezinsecție și deratizare

Primarul Gabriela Firea a convocat un comandament pentru intensificarea măsurilor de dezinsecție și deratizare

Un articol de: - 08 Mai 2017, 20:51
Primarul Gabriela Firea a convocat un comandament pentru intensificarea măsurilor de dezinsecție și deratizare Foto: ziare.com Eveniment

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a convocat luni un comandament pentru intensificarea măsurilor de igienizare, dezinsecție și deratizare, conform comunicatului emis. „Am convocat acest comandament pentru că am primit nenumărate sesizări de la bucureșteni în ceea ce privește prezența căpușelor și a șobolanilor atât în parcuri, cât și pe spațiile verzi sau aliniamentele stradale. Așa cum am convenit în întâlnirea de lucru pe care am avut-o săptămâna trecută cu primarii de sector, solicit ADP-urilor de sector să dispună în regim de urgență toate măsurile necesare pentru a demara tratamentele de combatere a căpușelor în toate spațiile de utilitate publică, în parcuri, locuri de joacă și grădini publice”, a precizat edilul general.

Primarul a precizat că primăriile de sector trebuie să declanșeze acțiunile în același timp, concomitent cu informarea populației, pentru ca dezinsecția să se desfășoare eficient. Este necesar să ne unim forțele, să facem un efort comun, să acționăm cu profesionalism, pentru că trebuie să combatem orice element care reprezintă un pericol pentru sănătatea populației", a adăugat ea, conform Agerpres.

Tratamentele de combatere a țânțarilor și căpușelor în parcurile din Capitală a început de la 24 aprilie. Până acum au fost vizate Herăstrăul Vechi, Herăstrăul Noul, Miorița, Bordei, Floreasca, Cișmigiu și Cartierul Francez, Tineretului și urmează să se aplice tratamente în Parcul Izvor, Sala Palatului și zona Unirii.

 

Citeşte mai multe despre:   Capitala,   Stiri Bucuresti,   primarie,   Gabriela Firea