Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primarul interimar al Capitalei: Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului pentru iarna 2015 - 2016

Primarul interimar al Capitalei: Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului pentru iarna 2015 - 2016

Un articol de: - 13 Noi 2015, 18:22
Foto: Captură video Eveniment
Marin Ștefănel Dan, primarul interimar al Capitalei, a dat vineri asigurări că nu vor fi probleme cu încălzirea.

"RADET nu a înțeles nici în al doisprezecelea ceas că nu e cazul să alarmăm populația. Nu vor fi probleme cu furnizarea agentului pentru iarna 2015 - 2016 pentru că în urmă cu circa o lună și jumătate am făcut solicitări către guvern pentru suplimentarea unei sume de 300 milioane de lei, ajutor pentru combustibil", a precizat edilul interimar.

Marin acuză că RADET nu are un plan propriu-zis și sunt solicitări venite către primărie care se bat cap în cap.

Mai exact este vorba despre faptul că directorul compania a transmis către primărie o solicitare, înainte de rectificarea bugetară, în care cerea 152 milioane de lei. Acum, însă, suma a ajuns la 248 milioane de lei.

"Care dintre sume e necesară RADET-ului? 152 milioane de lei, înainte de rectificare sau 248 milioane? Mai mult de două treimi din buget a fost cheltuit, nu aveam de unde să le dăm acești bani. Am găsit 50 de milioane + 23 milioane din bugetul RADET-ului, pentru investiții pe care nu le-au făcut. A fost aprobată o subvenție de 570 milioane și 43 de milioane de investiții. Ei au cheltuit doar 30 milioane de lei pe anul 2015", a explicat acesta.

În plus, primarul interimar a spus că luni va cere revocarea membrilor din consiliul de administrare al RADET.
 
 
 
Loading...