Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primele IMAGINI de la înmormântarea bulibaşei din Gilău, în Cimitirul Eroilor: Din AVION s-au aruncat confetti, pomana a fost pe ritm de manele! (VIDEO, FOTO)

Primele IMAGINI de la înmormântarea bulibaşei din Gilău, în Cimitirul Eroilor: Din AVION s-au aruncat confetti, pomana a fost pe ritm de manele! (VIDEO, FOTO)

Un articol de: B1.ro - 09 Ian 2019, 14:08
Primele IMAGINI de la înmormântarea bulibaşei din Gilău, în Cimitirul Eroilor: Din AVION s-au aruncat confetti, pomana a fost pe ritm de manele!  (VIDEO, FOTO) Eveniment

Miercuri la Gilău, bulibaşa Rudi Varga a fost condus pe ultimul drum de circa 150 de persoane. Slujba de înmormântare a fost oficiată de Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, chiar în curtea palatului, scrie Ştiri de Cluj.

Ceremonia religioasă a început la ora 12.00, în prezența familiei, a apropiaților și oficialităților. 

La ora 13:45, cortegiul funerar a pornit spre cimitirul din Gilău. Un avion ușor a împrășiat confetti peste cortegiul funerar și din boxe au răsunat melodii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Parastas pe ritm de manele pentru bulibaşa din Gilău

Amintim că fiica bulibaşei, Dana Varga, consilieră a Vioricăi Dăncilă, a solicitat pentru înmormâtarea tatălui său onoruri militare şi salve de tun, dar a fost refuzată de armată. De asemenea, în ciuda hotărârii consiliului local, mormântul bulibaşei a fost săpat ilegal lângă Monumentul Eroilor din Cimitirul din Gilău.  

S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

Citeşte mai multe despre:   Rudi Varga,   Gilau,   Stiri Cluj-Napoca