Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primele imagini dintr-un centru de refugiați din București: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil în România (VIDEO)
Exclusiv

Primele imagini dintr-un centru de refugiați din București: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil în România (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 14 Sep 2015, 11:49
Primele imagini dintr-un centru de refugiați din București: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil în România (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Postul B1 TV a oferit, în exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiați din București.

Cei care vor fi distribuiți aici vor avea de suportat condiții destul de grele: sunt patru paturi într-o cameră destul de mică, au baie proprie, dar bucătăria este la comun.

În acest centru sunt 320 de locuri pentru refugiați și nu este ocupat în prezent niciun loc.

Mai mult de atât, refugiații care sta aici nu vor plăti utilitățile și, pentru început, vor primi și cele necesare pentru igiena personală.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anunțat, miercuri, în cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, în Parlamentul European, că României îi revine o cotă obligatorie de 4.464 de refugiați.

La această cotă de 4.464 de imigranți se adaugă și cei 1.705 imigranţi pe care Comisia Europeană i-a atribuit României în luna mai. Astfel, România ar urma să primească în total 6.351 de refugiați din cei 160.000 sosiţi în Grecia, Italia şi Ungaria.

Președintele Klaus Iohannis a declarat în cadrul unei conferințe că poziția oficială a României în cadrul Uniunii Europene este aceea de susținere a cotelor voluntare, nu obligatorii, în privința redistribuirii imigranților, iar România poate primi doar 1.785 de locuri și nu mai mult. (Detalii AICI)

Primele imagini dintr-un centru de refugiați din BucureștiCiteşte mai multe despre:   refugiati,   Stiri Bucuresti,   imagini