Primești PENSIA PE CARD?! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA! ANUNȚ DE MAXIM INTERES pentru toți ROMÂNII!

Primești PENSIA PE CARD?! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA! ANUNȚ DE MAXIM INTERES pentru toți ROMÂNII!

Anunț de maximă importanță pentru toți pensionarii care încasează pensia pe card.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ COMPLET DEZBRĂCATE! (FOTO NECENZURAT)

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit despre deciziile de recalculare a pensiilor și primirea diferențelor care se vor face în intervalul 11-15 aprilie 2019.

REPEDE CLICK AICI: PRIMELE IMAGINI CU BORCEA ȘI IUBITELE SALE ÎN MOMENTELE INTIME! A EXPLODAT TOT NETUL! (IMAGINI NECENZURATE)

Despre primirea diferențelor din 2018 care vor fi achitate pe card, ministrul Muncii a spus: „Diferențele din 2018 până în prezent sunt achitate prin factori poștali și pentru acele persoane care primesc banii pe card, 11-15 aprilie acele persoane care au primit deciziile trebuie să contacteze factorul poștal să primească banii, noul cuantum pe pensii mărite”, a clarificat Budăi.

REPEDE CLICK AICI: CUM ARATĂ DEZBRĂCATE CELE MAI CUNOSCUTE VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU ÎNGRĂȘAT ENORM ÎN ULTIMII ANI!

Întrebat când se vor plăti celelalte pensii, oficialul a spus: „Continuăm dinamica, am făcut acest salt, cum am promis, la 30 septembrie”, a precizat ministrul Muncii. Cu altă ocazie, Marius Budăi a oferit și câteva exemple de creșteri ale pensiilor în funcție de domeniul în care au lucrat, moment în care a precizat că au fost deja trimise 35.000 de decizii de recalculare pentru cei care au lucrat în grupa I și II de muncă și nu li s-a calculat stadiul suplimentat în momentul ieșirii la pensie.

„Pensionar mecanic lomocotivă: pensia de 2.865 lei s-a majorat până la 4.013 lei, adică o creştere de 40%. Pensionar de minerit din Deva: pensie de 2.651 lei, o creştere de până la 3.535 lei, un procent de 33%; pensionar Hidroconstrucţia: de la 1.885 lei la 2.592 lei, creştere de 40%; pensionar Siderurgie Galaţi: de la 1.767 lei la 2.520 lei, etc”, a exemplificat Budăi.

Urmăriți B1TV.ro și pe