Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul principe Nicolae, de sărbători în Bucovina: "Este în continuare foarte dificil şi va fi" (VIDEO)

Fostul principe Nicolae, de sărbători în Bucovina: "Este în continuare foarte dificil şi va fi" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Apr 2018, 16:03
Fostul principe Nicolae, de sărbători în Bucovina: "Este în continuare foarte dificil şi va fi" (VIDEO) Eveniment

Fostul principe Nicolae nu poate sta departe de România. Nepotul Regelui Mihai petrece sărbătorile pascale în Bucovina alături de viitoarea sa soţie, Alina. Cei doi au îmbrăcat costume tradiţionale din zona Humorului şi au ţinut să transmită un mesaj românilor de pretutindeni.

Sărbătorile sunt triste pentru fostul principe Nicolae. Va fi primul Paşte fără bunicul său Regele Mihai. Nicoale pare să nu fi trecut nici acum peste moartea majestăţii sale. 

„Este în continuare foarte dificil şi va fi. Am sărbătorit prima zi de naştere fără el, primul Paşte fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveştile lui şi cred că misiunea lui este în viaţă prin noi toţi. Nu am depăşit total acele momente, iar soţia mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat şi m-a sfătuit tot timpul", a afirmat Nicolae.

Pentru a-şi alina dorul, Nicolae petrece sărbătorile pascale pe meleaguri româneşti, într-o zonă de basm în Bucovina. Nepotul regelului Mihai a venit însoţit de soţia sa Alina Blinder.  Cei doi au îmbrăcat costume tradiţionale din zona Humorului şi au transmis un mesaj românilor de pretutindeni.

"Salutări din frumoasa Bucovina! Vă dorim să aveți sărbători fericite alături de toți cei dragi și să purtați în case și în suflete Lumina Învierii!", a fost mesajul postat de Nicolae pe pagina sa de socializare.

Nicoale o duce în faţa altarului pe aleasa sa, pe Alina Binder în luna septembrie. Au fost deja stabilite detaliile evenimentului care va avea loc în România. Fostul principe a declarat că România este casa sa şi că aici vrea să aibă loc ceremonia, petrecerea.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în iulie 2017, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Câți BANI câștigă LUNAR un barista angajat la Starbucks România