Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Principesa Irina, fiica Regelui Mihai I, arestată în SUA împreună cu soțul ei: Riscă 5 ani de închisoare pentru lupte ilegale de cocoși

Principesa Irina, fiica Regelui Mihai I, arestată în SUA împreună cu soțul ei: Riscă 5 ani de închisoare pentru lupte ilegale de cocoși

Un articol de: B1 TV - 16 Aug 2013, 08:13
Principesa Irina, fiica Regelui Mihai I, arestată în SUA împreună cu soțul ei: Riscă 5 ani de închisoare pentru lupte ilegale de cocoși Eveniment
Principesa Irina de România a fost arestată în Statele Unite ale Americii şi riscă 5 ani de închisoare. Cea de-a treia fiică a Regelui Mihai 1 este acuzată de procurorii americani  de implicarea în lupte ilegale de cocoşi alături de soţul său şi ale 16 persoane. Luptele interzise de legislaţia americană erau organizate chiar la ferma pe care cei doi o deţin în statul american Oregon.

Poliţia federală a statului Oregon a descins joi la ferma pe care principesa Irina şi soţul acesteia John Wesley Walker o deţin în Statele Unite ale Americii după ce au primit informaţia că cei doi organizează frecvent lupte ilegale de cocoşi.

Potrivit acuzatorilor, a treia fiică a Regelui Mihai 1 al României şi soţul acesteia au organizat, alături de alte 16 persoane cel puţin zece astfel de lupte între înaripate între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Iar acuzaţiile procurorilor vizează şi ţinerea de pariuri ilegale, precum şi organizarea a unei întregi reţele de  arbitri, promoteri şi crescători de cocoşi pentru lupte.

La ferma celor doi au fost găsite şi mai multe accesorii de metal care le sunt ataşate cocoşilor pe picioare astfel încât rănile pe care şi le provoacă în timpul luptelor să fie fatale, anunţă presa locală.

Legsislaţia americană pentru protecţia animalelor este aspră în astfel de cazuri. În urma procesului, fiecare dintre acuzaţi riscă până la 5 ani de închisoare şi câte o amendă de 250.000 de dolari americani.

Ba mai mult, principesa Irina de România şi soţul acesteia, fost ajutor al şerifului din ţinutului Coos din Oregon, riscă acum să-şi piardă şi ferma pe care o deţin în America.