Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de ziarişti de la Cotroceni şi Victoria

Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de ziarişti de la Cotroceni şi Victoria

Un articol de: - 20 Mai 2011, 16:00
Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de ziarişti de la Cotroceni şi Victoria Foto: presidency.ro Eveniment

Prinţul Charles a fost întâmpinat la Cotroceni de mulţi jurnalişti cu multe bliţuri, fiind foarte uimit şi totodată deranjat de numărul mare de camere ţintite asupra lui.

Referindu-se la numărul mare de ziarişti, preşedintele Traian Băsescu i-a spus Prinţului că toţi cei veniţi acolo vor să întrebe despre fiul său, Prinţul William.

Întrevederea oficială a avut loc în Salonul Albastru., unde Băsescu a ţinut să-i spună invitatului său că i-a urmărit traseul prin Transilvania, aşa cum a fost relatat în presă.

După vizita la Palatul Cotroceni, Prinţul Charles a mers la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu premierul Emil Boc.

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a arătat uimit de numărul mare de jurnalişti prezenţi, întrebându-l dacă sunt aceeaşi cu cei de la Palatul Cotroceni.

Prinţul Charles se află într-o vizită privată în România, fiind preocupat de conservarea monumentelor istorice şi de agricultura ecologică.

Acum trei ani a cumpărat trei clădiri vechi de peste 100 de ani din Valea Zălanului, un câtun izolat cu doar 150 de locuitori, din judeţul Covasna.

Moştenitorul coroanei britanice s-a implicat în programul de reabilitare a mai multor sate din Transilvania, dintre care unele figurează în patrimoniul UNESCO.

Prinţul Charles, în vizită la palate
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Printul Charles,   vizita,   Cotroceni,   Palatul Victoria