Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PRO TV a bătut din nou Antena 1 la audiențe: Emisiunea MasterChef, peste Hell`s Kitchen în preferințele românilor

PRO TV a bătut din nou Antena 1 la audiențe: Emisiunea MasterChef, peste Hell`s Kitchen în preferințele românilor

Un articol de: B1 TV - 30 Sep 2014, 15:32
PRO TV a bătut din nou Antena 1 la audiențe: Emisiunea MasterChef, peste Hell`s Kitchen în preferințele românilor Eveniment

Un nou eşec pentru trustul Antenelor. Chiar dacă cei 3 masterchefi de la PRO TV au ajuns să realizeze Hell`s Kitchen la Antena 1, angajaţii trustului Intact sunt departe de a găsi reţeta succesului. Emisiunea difuzată de postul familiei Voiculescu a reuşit să se claseze abia pe locul 3 în audienţe, în timp ce Masterchef a adunat în faţa televizoarelor peste 2 milioane de telespectatori, o audienţă de 4 ori mai mare decât Hell`s Kitchen.

Ediția MasterChef de luni a situat din nou PRO TV în topul preferințelor telespectatorilor, fiind lider de audiență pe toate categoriile de public, în întreg intervalul de difuzare, 20:31 - 22:22.

MasterChef a adunat în fața televizoarelor peste 2 milioane de telespectatori din toată țara în minutul de maximă audiență de la 21:11, de 4 ori mai mulți decât cei care au ales Antena 1 în același minut, adică doar 517 mii de telespectatori.

Asta în ciuda strategiei deja consacrate a Antenelor, de a folosi în showurile lor chiar vedete din trustul PRO. Concret, 3 masterchefi de la PROTV au găzduit emisiunea Hells Kitchen, însă aceasta a reuşit să se claseze abia pe locul 3 în audienţe, după Masterchef şi serialul turcesc difuzat de Kanal D.

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat cu o audiență medie de 10,2 puncte de rating și 23,2 % cotă de piață, urmat de Antena 1 cu 6,9 puncte de rating și 15,5 procente din cota de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării emisiunii o audiență medie de 8,1 puncte de rating și 16,1 % cotă de piață, al doilea post clasat fiind Kanal D ce înregistra 7,0 puncte de rating și 13,9 % cotă de piață.

Poziția de lider se păstrează și la nivel național, unde MasterChef a înregistrat o audiență medie de 8,1 puncte de rating și 16,1 % cotă de piață, urmată tot de Kanal D cu 6,6 puncte de rating și 13,2 % cotă de piață.

Cifrele sunt o realitate grea pentru vedetele Antenei. Încă o dată, se demonstrează că nu vedetele fac televiziunea, ci calitatea postului în totalitatea sa.

Citeşte mai multe despre:   Pro Tv,   Antena 1