Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Pro TV a bătut din nou Antena 1 la audiențe: Un film cu Angelina Jolie a depășit cu mult emisiunea „Dansez printre Stele”

Pro TV a bătut din nou Antena 1 la audiențe: Un film cu Angelina Jolie a depășit cu mult emisiunea „Dansez printre Stele”

Un articol de: B1 TV - 20 Oct 2014, 16:20
Pro TV a bătut din nou Antena 1 la audiențe: Un film cu Angelina Jolie a depășit cu mult emisiunea „Dansez printre Stele” Eveniment

Eşecurile grilei Antena 1 în faţa Pro TV sunt deja la ordinea zilei. Anunţat cu surle şi trâmbiţe, show-ul „Dansez printre Stele” a fost bătut crunt în audienţe de un film cu Angelina Jolie. Audienţele "îngroapă" postul de casă al familiei Voiculescu. 1

12,7 la doar 6,2 puncte de rating, adică mai mult decât dublu, este maximul de audienţă înregistrat de postul din Pache Prototopescu, care a "îngropat" showul Dansez printre Stele de la Antena 1.

Asta în condiţiile în care această emisiune adună cele mai multe „vedete" plecate de la Pro TV la Antena 1, respectiv Horia Brenciu, Mihai Petre, baletul „Dansez pentru tine" și producătorul Mona Segall, plus toată echipa sa de producție.

Astfel, de la 20.30, Pro TV a obținut o audiență de 10,9 puncte de rating pe publicul din mediul urban, față de Antena 1 care a înregistrat numai 6.2 puncte de rating.

Pe cota de piaţă, Antena a stat şi mai prost. 20,2% faţă de doar 11,5 este share-ul cu care Pro TV a dominat piaţa la ora 20.30.

Audienţele maxime s-au înregistrat în jurul orei 20.45. Atunci, Pro TV a înregistrat 12,8 puncte de rating, cu un share de 23,4. Antena 1 - la jumătate. 6,2 Puncte de rating cu un share de doar 11,2.

Eşecul e cu atât mai usturător cu cât nicio emisiune a Antenelor nu a reuşit încă să bată în audienţe filmele sau show-urile Pro. Aflată la a treia ediţie, „Dansez printre Stele” pare din ce în ce mai departe de a fi un competitor serios în lupta cu audienţele.

Săptămâna trecută, acelaşi show al postului de casă al familiei Voiculescu a înregistrat tot jumătate din auditoriul Pro TV.

Iar eşecul din audienţe vine în condiţiile în care postul controlat de familia Voiuclescu a încercat numeroase îmbunătăţiri. Situaţia ar fi dus şi la o şedinţă în Antene, şedinţă la care a participat atât fosta producătoare de la Pro TV Mona Segall, cât şi Camelia Voiculescu. Potrivit unor informaţii, Mona Segall ar fi dat vina pe angajaţii pe care i-a găsit la Antena 1, care sunt foarte slabi şi ar fi precizat că, la nevoie, ar putea să le gaseasca rapid înlocuitori.

Pro TV bate din nou Antena 1 la audiențe, cu un film cu Angelina JolieCiteşte mai multe despre:   Pro Tv,   Antena 1,   Angelina Jolie,   audiente